Bloemwerk

Bloom your party! Bloemwerk maakt al snel een feest. En wat is een bruiloft of een feest zonder bloemen? De schoonheid en diversiteit van bloemen zorgen voor oneindige mogelijkheden. Kleurrijk of juist eenvoudig, bloemwerk op maat zet vaak de puntjes op de i.

Bruidsboeket
Bloemen op je huwelijk

Bloemen op je huwelijk

Bloemwerk is een vast onderdeel van de styling. Bloemwerk is er in allerlei varianten. Romantisch pastel met een touch of gold, kleurrijk bohemian, verzin het maar. Bydorine verzorgt met liefde jouw bruidsboeket, haarkrans en corsages. Ook het complete creatieve bloemwerk voor jullie ceremonie. Denk hierbij aan speciaal bloemwerk voor het trouwprieel, stoelversiering, en de locatie. En wat te denken van jullie feestlocatie ’s avonds, binnen of buiten?

Bloemen als tafeldecoratie op je bruiloft

Jullie diner is dé mogelijkheid om los te gaan met bloemen. Een gedekte tafel is mooi, maar een gestylde tafel, met bloemwerk en kaarsen geeft je dag een extra feestelijk tintje. Je kan bijvoorbeeld denken aan guirlandes die over de hele lengte van de tafel lopen, maar ook ronde of vierkante tafels hebben mogelijkheden te over. In een persoonlijk gesprek geef ik jullie beeld van alle mogelijkheden en bespreken we al jullie wensen en ideeën. Samen komen we dan tot een mooi geheel en wordt er een offerte op maat gemaakt.

Bloemen als tafeldecoratie op je bruiloft
Bruiloft styling onder de tent
Romantische bruiloft in het bos
Buiten bruiloft styling in het bos
Bruidsboeket Utrecht
Buiten bruiloft styling in de natuur

Bloemwerk van ByDorine?

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.