Bruiloft Styling

Die eerste impressie, tranen bij de moeder van de bruid ‘want dit is echt precies wat ze wilde’, en de ooh’s en aah’s bij de gasten. Verwondering, verbazing en opwinding, dát is wat de juiste styling en sfeer kunnen doen.

Bruiloft Stylen

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je komt aan bij een bruiloft of feest, en alles klopt. Direct is daar die tinteling, wow, wat vet, wat gaan we allemaal nog meer zien en meemaken? Die vibe, dat excitement, willen wij graag creëren bij jullie en bij al jullie gasten. 

Iedereen die een bruiloft voorbereidt, komt vroeg of laat op Instagram en Pinterest uit. En dat is niet zo gek, want de inspiratie is eindeloos, en het aanbod vergroot met de dag. Ook wij halen hier natuurlijk veel magie vandaan! Maar wat wij ook belangrijk vinden is dat jullie bruiloft niet alleen een perfect plaatje is, maar ook bij jullie past. Dat iedereen in de uitstraling en aankleding van de dag jullie persoonlijkheden terugziet, oftewel dé perfecte bruiloft styling!

Bruiloft styling
Bruiloft styling

‘’Onze gasten waren ook heel enthousiast over de styling, wat ons ook trots maakte. En toen mijn boeket kwijt was… oeps, op de auto laten liggen… kwam zij binnen een uur weer op locatie met hulp van de bloemiste om een nieuw boeket te leveren… Blijer kan je een bruid niet krijgen :)’

Jorrit & Lieneke

Ervaar de liefdevolle kracht van bloemen

In de loods spreken we graag ieder onderdeel van de dag met jullie door, en laten we zien wat er allemaal mogelijk is. We vinden het belangrijk dat ook de bloemen aansluiten bij de materialen, styling en sfeer van de dag en als aanvulling op de styling bieden wij dus ook het complete bloemwerk aan.

Op basis van plaatjes, foto’s en jullie verhaal maken wij een bloemenplan, en bestellen we alles bij de veiling. We werken graag samen met Blooming By Diana, die vrijwel altijd door ons ingehuurd wordt om het bloemwerk te maken. Hiermee garanderen we kwaliteit, creativiteit en een perfecte combinatie van bloemen en styling. Geen verplichting, wél gemak en kwaliteit.

Bruiloft styling
Bruiloft styling
Bruiloft styling
Bruiloft styling

Op deze manier krijgt je dag een unieke sfeer en uitstraling en is alles prachtig op elkaar afgestemd.

Ceremonie Styling

Bij een locatiebezoek gaan wij altijd graag op zoek naar die perfecte plek voor de ceremonie. Precies in de cirkel, met uitzicht op de weilanden, aan de rand van het water, of met als achtergrond dat prachtige landhuis. We hebben de mooiste locaties gezien, en brainstormen graag met jullie over jullie speciale plekje. Een intieme ceremonie met 30 personen, of een intieme ceremonie met 150 personen? Ja, ook dat kan intiem zijn namelijk! We hebben tal van backdrops, stoelen, trouwbankjes, windlichten enz. om jullie ceremonie mooi aan te kleden, en gaan altijd op zoek naar iets wat jullie ceremonie persoonlijk maakt.

Bohemian bruiloft

Diner Styling

Binnen ons totaalconcept is er wat betreft het diner alles mogelijk. Een prachtig uitgeserveerd 4 gangen diner, een shared dining concept, foodtrucks, BBQ, een amusediner, enz. Willen jullie gezellig tafelen met alle gasten en gaan jullie voor compleet ingedekte en aangeklede tafels, met onderborden, linnen servetten, gouden bestek, uitgebreid glaswerk, bloemen, kaarsen, naamkaartjes, menu’s etc. Of kiezen jullie voor BBQ of foodtrucks, en hebben jullie voorkeur voor simpele maar sfeervolle tafels met een lopertje, bloemen en waxinelichtjes.

Bohemian bruiloft
Bohemian bruiloft

Op deze manier krijgt je dag een unieke sfeer en uitstraling en is alles prachtig op elkaar afgestemd.

Op zoek naar

Event styling?

ByDorine