Bruiloft styling

ByDorine zorgt voor een bruiloft styling met een prachtige sfeer en stijl die helemaal past in deze tijd! Creativiteit, originaliteit, beleving en jullie eigen persoonlijke twist zijn hierin de keywords. Wij zijn gespecialiseerd in buiten bruiloften, tent bruiloften in de natuur waar we een totaalconcept neerzetten. Zo zorgen wij, naast de bruiloft styling, ook voor het bloemwerk en de catering. Op deze manier krijgt je dag een unieke sfeer en uitstraling en is alles prachtig op elkaar afgestemd.Graag help ik jullie om van begin tot eind het feest van je dromen waar te maken!

Bruiloft decoratie
bruiloft styling catering

Styling en decoratie bruiloft

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van jullie perfecte dag! Misschien weten jullie precies wat jullie willen, misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Kies je voor een echte festivalwedding met leuke foodtrucks, of juist een buiten bruiloft met een ceremonie in het bos? Een vintage tent bruiloft of alles in bohemienstyle, tegenwoordig zijn er plenty mogelijkheden.

Organiseren van je bruiloft

ByDorine is gespecialiseerd in buiten bruiloften onder een tent, bruiloften in de natuur waar we een totaalconcept neerzetten. Zo zorgen wij voor afstemming met leveranciers, op en afbouw, logistiek en techniek. Verder organiseren wij naast de styling ook het bloemwerk en de catering. Op deze manier krijgt je dag een unieke sfeer en uitstraling en is alles prachtig op elkaar afgestemd.neemt met veel liefde alles uit handen zodat jullie ontspannen kunnen toeleven naar de grote dag, en je ook geen zorgen hoeven te maken over het opruimen achteraf.

Ceremoniemeester

Met regelmaat word er gevraagd of jullie ons ook als ceremoniemeester kunnen inhuren. Dit kan zeker, het inhuren van een externe ceremoniemeester is een hele verstandige keuze, zeker omdat we op deze manier de styling en organisatie van jullie bruiloft naadloos op elkaar aan kunnen laten sluiten. Door het inhuren van een ceremoniemeester buiten vrienden en familie, kan iedereen genieten van jullie dag. Willen jullie ons graag als ceremoniemeester inhuren in combinatie met de styling? Neem dan contact op via het contactformulier. 

Weddingplanner

Naast het inhuren van ons als ceremoniemeester op de dag zelf is het ook mogelijk om als weddingplanner een en ander aan taken van jullie over te nemen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Utrecht. In geval van totaalconcepten -zoals tentbruiloften op een eigen locatie-, hebben wij als organisator eigenlijk als vanzelf de rol van weddingplanner. We regelen dan alles van a tot z, en kunnen er op deze manier voor zorgen dat jullie dag vloeiend verloopt, en we korte lijntjes hebben met alle overige leveranciers. 

 

trouwkaarten ontwerpen
inspiratie tafelstyling

Tafeldecoratie

 Jullie diner is dé mogelijkheid om los te gaan met bloemen. Een gedekte tafel is mooi, maar een gestylde tafel, met bloemwerk en kaarsen geeft je dag een extra feestelijk tintje. Je kan bijvoorbeeld denken aan guirlandes die over de hele lengte van de tafel lopen, maar ook ronde of vierkante tafels hebben mogelijkheden te over. In een persoonlijk gesprek geef ik jullie beeld van alle mogelijkheden van tafeldecoratie en bespreken we al jullie wensen en ideeën. Samen komen we dan tot een mooi geheel en wordt er een offerte op maat gemaakt

Styling pakket bruiloft

ByDorine werkt graag aan de complete styling van je ceremonie, feest en diner. Zo kunnen we ervoor zorgen dat  styling, materialen en bloemwerk perfect op elkaar afgestemd zijn. ByDorine werkt niet met vaste bruiloft styling pakketten, aangezien elke bruiloft uniek is. 

Bruiloft styling verhuur

Bruiloftstyling heeft natuurlijk een prijskaartje. Liever geen styliste, maar heb je wel materiaal nodig? ByDorine bruiloft styling heeft prachtige materialen in de verhuur zodat je zelf van je mooiste dag een feestje kan maken! Voor meer informatie en alle mogelijkheden, neem een kijkje bij bruiloft styling verhuur!

In een vrijblijvend gesprek kunnen we met elkaar kennismaken en kunnen jullie al je wensen op tafel leggen. Samen kijken we naar de ideeën die ontstaan en vormt zich een concept. En dan kan het feest al gaan beginnen!

Wegwijzer bruiloft

Contact

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.