Buiten bruiloft

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een buiten bruiloft. Trouwen in eigen tuin, in het weiland van je ouders, er zijn tal van mogelijkheden. Het enige wat eigenlijk nodig is, is elektra en water. ByDorine heeft ruime ervaring met het organiseren van buiten bruiloften, en stiekem is dit wat wij het liefste doen! Een unieke locatie ombouwen tot een ware buiten feest locatie, helemaal in eigen stijl, én met aandacht voor jullie persoonlijkheid en detail. Met een buiten bruiloft op een eigen locatie kunnen we letterlijk alle wensen en ideeën omzetten in realiteit! Enthousiast geworden, neem dan contact op!

Buiten bruiloft met tent
Buiten bruiloft met tent
Trouwen in het bos

Buiten bruiloft organiseren

Er komt meer kijken bij het organiseren van een buiten bruiloft dan je denkt. Wij zijn gespecialiseerd in buiten bruiloften, bruiloften in de natuur waar we een totaalconcept neerzetten. We werken veel met stretchtenten, en kunnen jullie dag volledig verzorgen. Zo zorgen wij ook voor het bloemwerk en de catering. Op deze manier krijgt je dag een unieke sfeer en uitstraling en is alles prachtig op elkaar afgestemd. Altijd gedroomd van een romantische bruiloft, of juist voorkeur voor een buiten bruiloft midden in de natuur? Bydorine denkt graag met jullie mee om alles perfect op elkaar af te stemmen.

Bruiloft in de tuin

Hebben je (schoon)ouders, vrienden of familie een mooie achtertuin die jullie willen omtoveren tot een trouwlocatie om jullie buiten bruiloft te organiseren? Doen! Een bruiloft in de tuin, op een unieke locatie maakt een dag speciaal! Wij helpen jullie graag om op een eigen buiten locatie een prachtig, sfeervol en persoonlijk feest neer te zetten.
Denk hierbij aan de complete aankleding, maar ook verzorgen wij de catering. We hebben diverse toffe barren, kennen de leukste foodtruckjes, en kunnen er zo voor zorgen dat alles op elkaar aansluit en met elkaar matcht! Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor buiten trouwen? Maak dan een afspraak en kom kijken in onze opslag.

Trouwen in de tuin

Tent bruiloft

Hoera voor tent bruiloften! Door alle toffe tenten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn kiezen steeds meer bruidsparen voor een tent bruiloft! Lekker buiten trouwen in de natuur, genieten van het natuurlijke licht en de zon. Verwachten ze regen op je buiten bruiloft? Dan heeft de tent ook nog een plan b functie.
Met een tent bruiloft creëer je een warme en intieme sfeer. Buiten onder een tent in je eigen tuin trouwen, op een unieke trouwlocatie op eigen land, maar ook als vergroting van je bestaande buiten locatie, of om extra sfeer te creëren op je gekozen locatie. We hebben ruime ervaring met buiten trouwen en tent bruiloften. We helpen jullie graag een unieke tent bruiloft, buiten bruiloft of tent feest te organiseren! Wil jij meer weten over de mogelijkheden om buiten te trouwen, maak dan een afspraak en kom kijken in onze opslag.

Buiten bruiloft in coronatijd

Het is gebleken dat trouwen ten tijde van Covid-19 een heel stuk ingewikkelder is dan normaal. Geen maand is de afgelopen jaren hetzelfde geweest. Maar niets is onmogelijk, en we hebben de afgelopen jaren alsnog veel bijzondere en intieme bruiloften en feesten meegemaakt! 

Waar moet je, naast de al bestaande zaken, allemaal aan denken bij het organiseren van een bruiloft?

De locatie moet bijvoorbeeld groot genoeg zijn om de 1.5m te faciliteren. Dat wil zeggen dat je moet uitgaan van zeker 2m2 per persoon qua oppervlakte. Hiernaast komt dan natuurlijk nog al het materiaal, de garderobe, de bar, de tafels en stoelen, de extra ruimte die je nodig hebt bij een ceremonie (looppad, schrijftafel, voldoende ruimte voorin voor jullie als bruidspaar etc.) en de cateraar die ook werkruimte nodig heeft.

Styling bruiloft in eigen tuin

Er moet voldoende sanitair geregeld zijn en tussen de toiletten moet ook 1.5 meter zijn. Je kan dus beter losse toiletten huren dan toiletwagens, want op een toiletwagen zitten de toiletten naast elkaar. Het is verstandig om de toiletten ieder uur te reinigen. Zorg ook hier voor voldoende zeep, papieren handdoekjes en handalcohol.

Voor de catering kun je werken met zelfservice punten, maar dan bij voorkeur met personeel die flesjes open maakt (en zo dus niet iedereen aan de flesopeners zit of dezelfde fles wijn vastpakt). Voor wat betreft het eten is het handig om te kiezen voor 1 persoons gebakjes, hapjes e.d. en geen schaaltjes waar in gegrabbeld word, of grote schalen waar iedereen aan dezelfde lepels zit. Ook hiervoor geld, mensen kunnen hun wensen aangeven, en personeel kan dit opscheppen of aangeven.

Dus willen jullie alsnog graag trouwen in coronatijd, geef dan niet te snel op. Want zeker in geval van een buitenbruiloft in combinatie met testen voor toegang is gelukkig weer heel veel mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden of neem een kijkje in onze verhuurshop!

Tent bruiloft styling

Trouwen in een weiland

Trouwen in een weiland heeft iets speciaals. De heerlijke buitenlucht en de mooie vergezichten maken het uniek om daar te trouwen. Over het algemeen is trouwen in een weiland eenvoudig. Er is altijd wel een bekende, ouders of schoonouders die in het bezit zijn van een boerderij met een weiland. Wellicht beschikken jullie over deze mogelijkheid, en willen jullie graag het jawoord geven op dat speciale plekje. Wij denken graag mee over de vormgeving hiervan, alle do’s en don’ts enz. Enthousiast geworden, neem dan contact op! ByDorine helpt je graag met het organiseren en realiseren van je buiten bruiloft.

Buiten bruiloft locaties omgeving Utrecht

Buiten bruiloften zijn overal mogelijk, zowel op bestaande trouwlocaties als prive terrein. Wij zijn niet gebonden aan een specifieke trouwlocatie, maar hebben wel een samenwerking met diverse prachtige trouwlocaties in Utrecht en omgeving. Het zijn locaties die geselecteerd zijn op hun ligging, vaak in de natuur, met de mogelijkheid om buiten te trouwen. Er is echter op deze trouwlocaties in regio Utrecht geen plan B nodig als het regent, want alle locaties beschikken dan ook over de mogelijkheid alles naar binnen te verplaatsen.

Trouwen in de kas
bruiloft locatie

Trouwen bij de moestuin

De Oranjerie van Landgoed Vollenhoven is een prachtige trouwlocatie in Zeist, omgeving Utrecht. De Oranjerie doet zijn historie eer aan, nog steeds staan hier in de winter alle planten binnen, in de zomer is de locatie beschikbaar als trouwlocatie. Je kan je bruiloft zowel binnen als buiten vieren. Het landgoed heeft een prachtige moestuin en boomgaard, je kunt hier je dag dus ook heel mooi op diverse locaties van het landgoed laten plaatsvinden. ByDorine kan je als partymanager helpen en heeft de vrijheid de catering op diverse manieren vorm te geven. Dus zou je graag een festivalsfeer willen is het mogelijk om hier foodtrukjes te laten komen, wil je graag een bbq dan kunnen er buiten Green Eggs geplaatst worden, kies je voor een chique diner aan lange tafels, dan wordt dat geregeld. Een unieke locatie, om echt jullie speciale droomlocatie van te maken. Mocht je over deze locatie en al haar mogelijkheden meer willen weten, neem dan contact op via het contactformulier.

Trouwen in het bos

Trouwen in het bos heeft iets speciaals. De heerlijke buiten lucht, bos geuren maken het uniek om daar te trouwen. Over het algemeen is trouwen in een bos wat lastig, omdat hier speciale vergunningen voor aangevraagd moeten worden. Wellicht beschikken jullie over een eigen stukje bos, en willen jullie graag het jawoord geven op dat speciale plekje. Wij denken graag mee over de vormgeving hiervan, alle do’s en don’ts.

Kasteel De Hooge Vuursche is een prachtige officiele trouwlocatie in het bos van Baarn, omgeving Utrecht. Het heeft een grootse entree, met een prachtig aangelegde tuin en een schitterende fontein. Het beschikt over voldoende ruimte en mogelijkheden om een grote bruiloft te organiseren.

Lijkt deze locatie je wat, in combinatie met styling door ByDorine, in een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie dag! Neem hiervoor contact op via het contactformulier 

Trouwen in het bos

Trouwen in bosrijke omgeving

Wil je trouwen in een bosrijke omgeving maar niet op een standaard locatie? ByDorine heeft ruime ervaring met het organiseren van buiten bruiloften, en stiekem is dit wat wij het liefste doen! Een unieke locatie ombouwen tot een ware feestlocatie, helemaal in eigen stijl, én met aandacht voor jullie persoonlijkheid en detail.

Beschikken jullie over een buiten locatie om te trouwen? ByDorine helpt je graag met het organiseren van jullie bruiloft. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie dag! Neem hiervoor contact op via het contactformulier.  

Trouwen in de kas

Trouwen in de kas

Iets wat we de laatste tijd steeds meer zien is trouwen in een kas. Er zijn een aantal bestaande locaties, die wij graag voor jullie aankleden. Het is echter ook mogelijk om te trouwen in een kas op een eigen locatie! Je eigen tuin, een weiland, een speciale plek. Wanneer de plek goed bereikbaar is, is het mogelijk er een mooie kas neer te zetten. Wij kunnen voor jullie alles regelen, van kas, tot catering, tot inrichting en organisatie. Trouwen in een kas geeft dat echte buitengevoel, en als het regent zitten jullie knus onder een dak. Houd er wel rekening mee dat je met een kas het beste in de periode van 1 oktober tot half mei kunt trouwen. zodra de zon schijnt is het snel warm. Enthousiast geworden, neem dan contact op! Wij helpen graag met het organiseren van jullie droom buiten bruiloft.

Trouwen op de boerderij

In de corona tijd zien we steeds meer verschuiving naar buiten bruiloften. Privé locaties om te trouwen zijn erg in trek en wie wil dit nu niet. Trouwen in de buitenlucht onder een romantische tent op de boerderij. Trouwen op de boerderij bied vele mogelijkheden aangezien er altijd veel ruimte is om de locatie heen. Wat dacht je van trouwen op de boerderij tussen het mais? Romantisch, afgeschermd en gelijk een natuurlijke geluidswal voor de muziek. Beschikken jullie over deze mogelijkheid en zijn jullie enthousiast geworden? neem dan contact op! Wij helpen graag met het organiseren van jullie droom buiten bruiloft.

Buiten bruiloft met tent
Trouwen op de camping

 Trouwen op de camping

Hoe leuk is het om met je gasten te overnachten op de camping. Trouwen op de camping in relaxte sfeer. Geen zorgen over de reis terug en iedereen slaapt op de camping. Wanneer je wil trouwen op de camping kun je er voor kiezen om de camping gedeeltelijk of in zijn geheel af te huren. Trouwen op de camping onder een mooie tent. ByDorine is gespecialiseerd in buiten bruiloften en verzorgd het totale concept. Denk hierbij aan de bloemen, aankleding, meubilair en de catering. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Trouwen op het strand

Heerlijk buiten trouwen met de zeewind door je haar. Wat is trouwen op het strand gaaf! Elke gast komt in zijn nette outfit naar jouw buiten bruiloft. Al snel zijn ze in ontspannen modus en gaan de teenslippers aan en genieten ze van de buiten bruiloft op het strand. Het buiten trouwen op het strand heeft zo zijn charmes.  Trouwen op het strand is genieten in de relax stand. Lijkt het jullie wat om het op strand te trouwen en zijn jullie enthousiast geworden? Neem dan contact op! Wij helpen graag met het organiseren van jullie strand bruiloft.

Trouwen op het strand

Contact

Bruis je van ideeën voor je buiten bruiloft? Ben je enthousiast geworden en wil jij meer informatie?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het organiseren en realiseren van je bruiloft in een tent, in het bos of op een unieke locatie.

Trouwen in het bos tafelstyling
Diner styling bruiloft
Sweettable styling bruiloft