Buiten bruiloft

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een buiten bruiloft. Trouwen in eigen tuin, in het weiland van je ouders, er zijn tal van mogelijkheden. Het enige wat eigenlijk nodig is, is elektra en water. ByDorine heeft ruime ervaring met het organiseren van buiten bruiloften, en stiekem is dit wat wij het liefste doen! Een unieke locatie ombouwen tot een ware feestlocatie, helemaal in eigen stijl, én met aandacht voor jullie persoonlijkheid en detail. Met een buiten bruiloft op een eigen locatie kunnen we letterlijk alle wensen en ideeën omzetten in realiteit! Enthousiast geworden, neem dan contact op!

Buiten bruiloft met tent
Buiten bruiloft met tent

Tent bruiloft

Hoera voor tent bruiloften! Door alle toffe tenten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn kiezen steeds meer bruidsparen voor een tent bruiloft! Lekker buiten trouwen in de natuur, genieten van het natuurlijke licht en de zon. Verwachten ze regen op je buiten bruiloft? Dan heeft de tent ook nog een plan b functie.
Met een tent bruiloft creëer je een warme en intieme sfeer. Onder een tent in je eigen tuin trouwen, op een unieke locatie op eigen land, maar ook als vergroting van je bestaande locatie, of om extra sfeer te creëren op je gekozen locatie. We hebben ruime ervaring met tent bruiloften en helpen jullie graag een unieke tent bruiloft, buiten bruiloft of tent feest te organiseren! Wil jij meer weten over de mogelijkheden, maak dan een afspraak en kom kijken in onze opslag.

Trouwen in de tuin

Hebben je (schoon)ouders, vrienden of familie een mooie achtertuin waar jullie een buiten bruiloft willen organiseren? Doen! Trouwen in de tuin, op een unieke locatie maakt een dag speciaal! Wij helpen jullie graag om op een eigen buiten locatie een prachtig, sfeervol en persoonlijk feest neer te zetten.
Denk hierbij aan de complete aankleding, maar ook met de catering. We hebben diverse toffe barren, kennen de leukste foodtruckjes, en kunnen er zo voor zorgen dat alles op elkaar aansluit en met elkaar matcht! Wil jij meer weten over de mogelijkheden, maak dan een afspraak en kom kijken in onze opslag.

Trouwen in de tuin
Trouwen in het bos

Trouwen in het bos

Trouwen in het bos heeft iets speciaals. Over het algemeen is trouwen in een bos wat lastig, omdat hier speciale vergunningen voor aangevraagd moeten worden. Wellicht beschikken jullie over een eigen stukje bos, en willen jullie graag het jawoord geven op dat speciale plekje. Wij denken graag mee over de vormgeving hiervan, alle do’s en don’ts enz. Enthousiast geworden, neem dan contact op! ByDorine helpt je graag met het organiseren en realiseren van je buiten bruiloft.

Trouwen in de kas

Iets wat we de laatste tijd steeds meer zien is trouwen in een kas. Er zijn een aantal bestaande locaties, die wij graag voor jullie aankleden. Het is echter ook mogelijk om te trouwen in een kas op een eigen locatie! Je eigen tuin, een weiland, een speciale plek. Wanneer de plek goed bereikbaar is, is het mogelijk er een mooie kas neer te zetten. Wij kunnen voor jullie alles regelen, van kas, tot catering, tot inrichting en organisatie. Trouwen in een kas geeft dat echte buitengevoel, en als het regent zitten jullie knus onder een dak. Enthousiast geworden, neem dan contact op! Wij helpen graag met het organiseren van jullie droom buiten bruiloft.

Trouwen in de kas

Contact

Bruis je van ideeën voor je buiten bruiloft? Ben je enthousiast geworden en wil jij meer informatie?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het organiseren en realiseren van je bruiloft in een tent, in het bos of op een unieke locatie.

Trouwen in het bos tafelstyling