Catering

Dat moment tijdens de borrel dat die lekkere borrelplanken neergezet worden, en je kersverse man een Aperol Spritz voor je heeft gehaald. Zonnetje op je gezicht, jazzbandje wat speelt, de liefste mensen om je heen, kan de liefde nog beter gevierd worden?

Van cake

tot cocktail

‘Het eten moet goed zijn, én er moet genoeg zijn’ is iets wat wij vaak horen. Nou, wanneer je dit aan ons uitbesteed komt het helemaal goed! Wij willen ontzorgen van A-Z, van cake tot cocktail, en verzorgen jullie bar, catering van hapjes, cocktails en naar wens sweet tables en grazing tables. In de avond lekkere bittergarnituur en late night snacks. Zo heb je behalve het diner geen andere leveranciers nodig op de dag zelf! Wij zijn echter geen koks, en het diner is dus iets wat we uitbesteden.

We hebben hiervoor fantastische leveranciers, maar vinden het natuurlijk ook helemaal oké wanneer jullie hier zelf een partij voor hebben, mits deze voldoet aan onze kwaliteitsstandaard.

Bruiloft catering
Bruiloft catering

“Alles was goed: de bloemen, boeketten, het gastenboek, de mooie kleedjes en zitjes, de loper van oude Perzische tapijten, de hapjes, drankjes, het lekkere eten. Álles was tot in de puntjes verzorgd.”

Ronald & Ceciel

Een perfect bruiloftsdiner

Tafelen. Zo fijn! Na een heerlijke borrel aan mogen schuiven aan een prachtig ingedekt diner, heerlijke wijnen en fijn gezelschap. Wij worden er heel erg blij van. We hebben een uitgebreid assortiment tafelstyling, en tijdens onze afspraak in de loods bespreken we met jullie wat jullie het mooiste vinden. Desgewenst maken we ter plekke een proeftafel en kan de voorpret dus al beginnen. 

Bruiloft catering
Bruiloft catering
Bruiloft catering

“En als kers op de taart de verzorging voor ons. Je vergeet al gauw te eten of te drinken als bruid/bruidegom. Daar kwamen we bijna niet aan toe. Dorine drukte het ons gewoon in de hand. Superlief en verzorgend.”

Ronald & Ceciel

Hapjes en Snacks

Bruiloft catering

Op bijna al onze bruiloften verzorgen we de lekkerste borrelplanken. Diverse soorten kazen en vleeswaren, (gedroogd) fruit, noten, olijven, toast en dips, tapas enz. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat deze borrelplanken er kleurrijk en fancy uit zien! Tijdens het feest verzorgen we met liefde de lekkerste (vega) bitterballen en andere snacks, en hoe lekker om tegen het einde van het feest nog te genieten van een puntzak verse friet met truffelmayo! Uiteraard is alles ook in vegetarische of veganistische vorm mogelijk. 

Complete bar

We hebben 3 verschillende soorten barren: onze houten combinatie, onze witte tegeltjes combinatie en onze champagnekleurige bar.

Allemaal voorzien van spoelbak, koelingen en natuurlijk de mooiste looks. Allemaal zelfgemaakt en onze trots! Met deze combinatie kunnen we ieder feest voorzien van koude biertjes, heerlijke wijntjes en wat jullie aan drankjes ook maar willen. 

Ons standaard assortiment bestaat uit een heerlijke rode, rosé en witte wijn, Brand Pilsener, Heineken 0.0, Coca Cola, Coca Cola Zero, Ice Tea, Fanta, Tonic, Stella Maris plat en bruisend en diverse Schulp Sappen.

Daarnaast hebben we altijd onze fruitwaterbar staan, met diverse soorten fruitwaters, zeker op een warme zomerdag heel fijn en ook nog eens sfeervol!

Bruiloft catering
Bruiloft catering

‘In de avond heeft Dorine een volledige Gin Tonic bar voor ons geregeld. Dit was echt een groot succes. De Gin Tonics waren echt super lekker en we hebben onze gasten hier echt een plezier mee gedaan. Dorine en haar collega’s zijn geweldig. Ze heeft onze bruiloft tot een sprookje gemaakt en heeft ons heel veel zorgen ontnomen!’

Nick & Maaike

Cocktailbar  & Gin Tonic bar

Naast onze bestaande barren hebben we ook een speciale Cocktailbar en Gin Tonic bar. Gegarandeerd een groot succes op jullie huwelijk of feest! De barren zijn compleet ingericht met toffe deco en de mooiste barmaterialen, en achter de bar hebben we natuurlijk onze meest ervaren shakers staan, die de lekkerste cocktails voor jullie kunnen verzorgen. Naast de Espresso Martini, Pornstar Martini, Mojito, Aperol Spritz, Gin & Tonic en alle andere cocktails hebben we ook een mooi alcoholvrij assortiment met de Seed Lip Grove Gin & Tonic, de Mojito met Ginger Ale, en meer.

Bruiloft catering

Dinner Time?

Let's get cooking!

ByDorine