Eventstyling

Het bedrijf bestaat 10 jaar, een van de eigenaren vertrekt en neemt afscheid, het jaarlijkse personeelsfeest, de opening van een nieuw pand, een klantendag, een gezellige borrel, noem het allemaal maar op! Zo maar een paar redenen om een goed feest te geven.

ByDorine denkt graag mee om dit op een professionele, originele en passende manier vorm te geven. Van uitnodiging tot give-away, en alles wat daartussen zit!

Bruiloft decoratie
bruiloft styling catering

Business Event styling

Organiseert jullie bedrijf een klantendag en zijn jullie op zoek naar een mooi totaal concept? Bij het plannen en vormgeven van een businessevent komt een hoop kijken. ByDorine helpt graag mee om van de uitnodiging, locatie, catering en styling een passend geheel te creëren, binnen jullie thema en kleur.

Bedrijfsjubilea

Bestaat jullie bedrijf 10 jaar, en mag dit jubileum goed gevierd worden? ByDorine denkt graag mee over een passend concept en de vormgeving hiervan. Als event stylist denk ik graag mee over de mogelijkheden per locatie, maar vooral ook over de details die jullie bedrijfsfeest uniek en persoonlijk maken. Denk hierbij aan leuke foodtrucks, een foodplein met diverse mogelijkheden, een originele wijnbar, een biologische sappenbar, enz.!

trouwkaarten ontwerpen
inspiratie tafelstyling

Styling van je Bedrijfsfeest

Hulp nodig bij de organisatie en styling van jullie bedrijfsfeest? Op zoek naar een geschikte cateraar voor jullie bedrijfsfeest? Willen jullie het bedrijfsfeest laten plaatvinden op eigen locatie, of zijn jullie juist op zoek naar een geschikte locatie? ByDorine denkt graag mee!

Diner & Borrel styling

Afscheid van iemand binnen de organisatie, een gezellige borrel als afsluiting van het jaar, of het vieren van een mooi resultaat? Doen jullie dit graag aan een gestylde tafel, met een mooi diner en een goed glas wijn, of juist liever met luxe informele borrel op een sfeervolle locatie? Meer weten over alle mogelijkheden over eventstyling? Neem contact op via het contactformulier.

Wegwijzer bruiloft
trouwkaarten ontwerpen

Kerststyling diner

Organiseer je dit jaar een kerstborrel of diner voor personeel, klanten of relaties?
En wil je hen graag verrassen met wat inspiratie voor de kerst?
Wij helpen jullie graag met een prachtig gestyled diner, een gezellig aangeklede borrel, of een aantal gedekte kersttafels ter inspiratie.  Neem contact op via het contactformulier

Kerststyling diner

Nieuwjaarsborrel

Een goed begin is het halve werk. Het jaar goed beginnen met een nieuwjaarsontbijt of een gezellige borrel? Wij vinden het een feestje om jullie hierin volledig te ontzorgen en er een mooi samenzijn van te maken.

We verzorgen de styling, de catering en we adviseren graag bij het vinden van een geschikte locatie. 

bruiloft styling catering
Nieuwjaarsborrel

Contact

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.

Lemonade bar op je bruiloft
Welkomstbord bruiloft
Snoeptafel op bruiloft