Bruiloft styling verhuur

Liever geen stylist, maar wel mooie spullen? Verhuur van losse  bruiloft styling materialen is ook mogelijk bij ByDorine.
We verhuren backdrops, barren, meubilair, kussens, lichtletters, tapijten en diverse overige decoratie voor je bruiloft. Wat dacht je van het huren van een springkussen en de kinderbar op je bruiloft, waar de kinderen van genieten inclusief hun ouders . In de verhuurshop tref je een overzicht van alle beschikbare materialen. 

bruiloft styling catering

Bruiloft decoratie huren

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van jullie perfecte dag! Het aanschaffen van decoratie voor je bruiloft is vrij kostbaar als je het maar 1 keer gebruikt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bruiloft decoratie te huren. Dit is voordeliger en beter voor het milieu. In de verhuurshop kun je allerhande decoratie vinden om je feest of bruiloft mee aan te kleden. 

Bruiloft styling kosten

Je bruiloft laten stylen is vaak een kostbare investering. Willen jullie wel graag mooie materialen, en alles in één bepaald thema of stijl, dan is huren van bruiloftdecoratie een prachtige optie! In de verhuurshop kan je zelf je eigen lijst maken waardoor je gelijk goed beeld krijgt van de kosten, en zo toch de sfeer realiseren die jullie voor ogen hebben. Vergeet niet vooraf de algemene voorwaarden even door te nemen, zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet!

Lemonade bar huren
Welkomstbord
Snoeptafel op bruiloft
Snoeptafel op bruiloft