Een rally met een gouden randje!

door | 24 mei 2019 | 0 Reacties

Al 8 jaar word er in Zeist een autorally gehouden, de Zeister Ronde Tafel 31 autorally. Dit jaar werd het evenement voor de 8e keer gehouden. De rally werd dit jaar onder andere georganiseerd door Schouten Advocaten, Verder Fiscaal Specialisten en Accountants, Twist of Flavours en ByDorine. Zeventig equipes bestaande uit twee deelnemers in een bonte stoet van klassieke en moderne auto’s reden afgelopen 18 mei een kaartlees autorally georganiseerd door RT31. De start bij Villa Nuova en de finish bij Landgoed Sonnehaert waren beide in Zeist.

Leon van Twist Of Flavours was verantwoordelijk voor de catering, en via hem werden ook wij bij deze rally betrokken. Op de KNVB campus was de grote finish, met de aansluitende borrel en diner. Er zouden zo’n 200 personen komen voor diner, en een stuk of 40 kinderen.
Of we hier van leuks van zouden kunnen maken? Ja dus! Samen met TOF hebben we het grote grasveld gevuld met springkussens voor de kinderen, een dubbele bar, onze nieuwe witte houten tafels met de houten klapstoelen, prikkabelverlichting rondom het hele veld, wijntonnen als statafels, lichtletters, windlichten en bloemen.

Vervolgens hebben we, samen met de dames van Lotus Haarmode, volop meegedraaid in de catering. In de keuken moest een uitgeserveerd diner voor 200 personen bereid, én uitgelopen worden, en buiten moest ons prachtige terras er natuurlijk ook netjes uit blijven zien.

Eventstyling

De gehele opbrengst komt dit jaar ten goede aan Stichting Special Heroes. Dit jaar werd, mede dankzij een bijdrage van de NSGK het historische bedrag van EUR 14031,- opgehaald. Dit zal besteed gaan worden aan onder andere de Special Heroes Challenge op 18 juni. Op deze dag krijgen 250 leerlingen van 4 scholen uit het speciaal onderwijs op sportpark Schaerweijde in Zeist in kleine groepjes de gelegenheid kennis te maken met verschillende sporten, van de bekende sporten zoals hockey en voetbal tot de wat minder bekende sporten zoals ropeskipping en freerun. En dat allemaal onder het motto van Special Heroes: “Iedereen kan een held zijn!”.

Heeft u ook een evenement en wilt u graag advies of ontzorgd worden? Neem dan met ons contact op en vraag naar de mogelijkheden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThePerfectWedding.nl Widget

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen