ByDorine is on te blog!

door | 20 april 2017 | 7 reacties

Het is zover. Ik blog. Klinkt best leuk, maar om eerlijk te zijn, ik vind het superspannend. Ik heb vooral heel erg veel kritische vragen in mijn hoofd.

Kan ik het wel? Kan ik wel schrijven? Heb ik wel wat interessants te melden? Wat nou als niemand mijn blog gaat volgen? Weet ik eigenlijk wel wat ik ga doen? Past het wel bij mij? Waarom ga ik eigenlijk bloggen? Houd ik het wel vol om iedere week iets te posten, wat dan ook nog eens leuk is. Want ja, mijn blog moet natuurlijk booming zijn. Creatief, hip, verrassend, vernieuwend en vooral graag verslavend.

Bloggen kost mieters veel tijd. Het is niet alleen schrijven, maar ook nog eens dé perfecte foto’s maken. En dan het liefst voor tijdens en na het project.

Misschien leg ik de lat wel weer een beetje hoog en moet ik vooral even gaan ontspannen. Ja, het lijkt me superleuk om door middel van een blog meer van mijzelf en mijn passie voor mijn werk en bezigheden te laten zien. Gezien alle borrelende ideeën in mijn hoofd zou het prima moeten lukken om iedere week met een blog te komen. En ja, schrijven vind ik best heel leuk.. Na nog een aantal van dergelijke opbeurende uitspraken richting mijzelf gedaan te hebben ben ik dan zojuist gestart.

Ik wil jullie graag inspireren, enthousiasmeren en intrigeren met leuke verhalen en mijn favoriete Do It Yourselfs, en zou het te gek vinden wanneer jullie je mening/ideeën/opmerkingen etc. achter willen laten in een reactie!

7 Reacties
 1. Elise

  Succes Dorine!

  Antwoord
 2. Gerdien van luttikhuizen

  Leuk, ik ga je volgen Dorine.

  Antwoord
 3. Bo

  You go!! Ben benieuwd!

  Antwoord
 4. Marlies Verweij

  Leuk, Dorien! Ben heel benieuwd naar je verhalen en ideeën! Succes!

  Antwoord
 5. Renske Veenema

  Super Dorine, ben heel benieuwd DIY ideeen en verhalen. Ga het op de voet volgen :). You go girl!

  Antwoord
 6. Vrije Tijd

  Succes Dorine, ben benieuwd!
  Groetjes,
  Marieke van Zwieten

  Antwoord
 7. sophie

  Heel veel succes Dorine, komt vast helemaal goed. Ik ga je in ieder geval volgen 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThePerfectWedding.nl Widget

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen