Complete Buiten Bruiloft

Anton & Eva

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een complete buiten bruiloft, zeker in de onzekere tijden van COVID-19. Wanneer jullie complete bruiloft op eigen terrein plaatsvind, zijn jullie dus ook maximaal flexibel in het creëren van het van jullie droombruiloft.

Je kan er voor kiezen om op die dag ook officieel voor de wet te trouwen, maar je kan bijvoorbeeld het burgerlijk huwelijk ook in de weken ervoor laten plaatsvinden, en op jullie feestdag een eigen Babs in te huren of de ceremonie vorm te laten geven door familie of vrienden. Je bent op die dag dan niet afhankelijk van een bepaalde tijd, of bepaalde regels die een gemeente stelt.

Zo ook deze fantastische buiten bruiloft van Anton en Eva. Een prachtige buitenlocatie, een kas en een tent, een ceremonie met de leukste zithoekjes, proosten met corona’s, buiten zitten rondom een gigantische vuurschaal, lekker tafelen aan prachtige lange tafels, Gin & Tonics en dansjes in de openlucht. Wát een feest, en wat worden wij daar blij van!

Fotografie: Geliefd Fotografie

Locatie: Private Venue

Trouwen onder een tent
Buiten ceremonie bruiloft

“Wauw, wauw, wauw. Dankzij Dorine zijn al onze dromen uitgekomen. Het leek alsof ze in onze hoofden heeft kunnen kijken en het plaatje wat wij hadden heeft kunnen vertalen naar de werkelijkheid.”

Anton & Eva

Er komt meer kijken bij het organiseren van een buiten bruiloft dan je denkt. Wij zijn gespecialiseerd in buiten bruiloften, bruiloften in de natuur waar we een totaalconcept neerzetten. We werken veel met stretchtenten, en kunnen jullie dag volledig verzorgen.

Dineren in een kas

“Voorafgaande aan de bruiloft hebben we veel contact gehad met Dorine. Dit hebben wij altijd als zeer prettig ervaren. Ze reageerde snel op appjes/mailtjes/belletjes en we hadden het gevoel dat we altijd met vragen bij haar terecht konden. Daarnaast is ze ook nog eens een heel fijn mens.”

Anton & Eva

Diner styling buiten bruiloft
Dansen op je bruiloft

Trouwen in eigen tuin, in het weiland van je ouders, er zijn tal van mogelijkheden. Het enige wat eigenlijk nodig is, is elektra en water, de rest regelen wij! ByDorine heeft ruime ervaring met het organiseren van complete buiten bruiloften, en dit is wat wij het liefste doen! Een unieke locatie ombouwen tot een ware feestlocatie, helemaal in eigen stijl, én met aandacht voor jullie persoonlijkheden en details. Met een buiten bruiloft op een eigen locatie kunnen we letterlijk alle wensen en ideeën omzetten in realiteit!

Trouwen onder een stretchtent

Niet alleen heeft zij de aankleding van onze bruiloft verzorgd, maar is zij ook de gehele dag aanwezig geweest om alles in goede banen te lijden. Dit raad ik echt iedereen aan. Het ontneemt je zoveel zorg om iemand te hebben staan met professionaliteit en ervaring en die ook nog eens helemaal blend binnen je familie en vriendenkring. Eigenlijk was ze er niet, maar ondertussen deed ze alles en zo hebben niet alleen wijzelf, maar ook onze gasten dit ervaren.

Het inhuren van Dorine voor zowel de styling als op de dag zelf is (naast het ja-zeggen;)) de beste keuze geweest voor onze bruiloft en ik gun iedereen een Dorine op je bruiloft!

Anton & Eva

Trouwen in een kas

Goosebumps?

Let's make magic

ByDorine