Trouwen in eigen tuin

Joris & Tessa

Met 150 ceremoniegasten en 220 avondgasten is dit toch wel de grootste bruiloft die we tot nu toe gehad hebben. Een tent van 300m2, een terras van 50m2 en een looppad richting Stadsjochies van 150m. Een ‘voortuin’ waar we alles lieten groeien en waar de bruidegom een looppad uit maaide, en de dag voor de bruiloft we nog 2 kuub snippers overheen uitgeharkt hebben, een speciale gebouwde brug voor het looppad richting Stadsjochies, en ga zo maar door. Een ongelofelijk enthousiast en lief bruidspaar, wat ons heel veel vertrouwen en vrijheid gaf, en die de hele dag geshined hebben.

Weddingplanner: Vertrouwd met Anne

Fotograaf: Yara Photography

Videograaf: Stories by Kirsten

Bloemwerk: Blooming by Diana

Diner: Stadsjochies

MUAH: Haren by Maren

“Bydorine heeft ons fantastisch geholpen met het realiseren van onze droombruiloft. We kunnen haar aan iedereen aanraden.”

Robert & Christie

Met 150 personen ceremonie onder de tent, kippevel van alle bijzondere, lieve, woorden en geloftes. Borrelen in de zon, en keihard feesten met The Recipe. Een cocktailbar en een Gin Tonic bar, met 4 man mixen, shaken en ondertussen dansjes doen en meegenieten.

Klassieke bruiloft
Bruiloft inspiratie

Ik heb weinig bruidsparen meegemaakt zó heerlijk crazy als deze. Hij in een trouwjurk en zij in een zwart pak de dansvloer op voor de openingsdans, een piratenkwartier een half uur voor het einde van het feest, en crowdsurfend in rubberbootjes het feest uit. LOVE LOVE LOVE voor zoveel moed en gekkigheid.

Goosebumps?

Let's make magic

ByDorine