Trouwen in een kas

Chet & Kim

Er zijn van die bruiloften die je nooit gaat vergeten. Dit is er één van. Noem corona, denk aan restricties op restricties op restricties en dan aan deze bruiloft. Wat hebben we vaak moeten wijzigen, aanpassen, inleveren, weer even hoop te hebben, om dan vervolgens nog meer te moeten inleveren. ‘Om moedeloos van te worden’ was niet de juiste uitdrukking, want dit ging nog heel wat verder dan dat. Maar hulde aan het bruidspaar, wat nooit de handdoek in de ring gegooid heeft, en uiteindelijk een bruiloft heeft gevierd die in één woord MEMORABEL te noemen was.

Fotografie: Stance Photography

Locatie: Private Venue

Ceremonie styling
Trouwen op een fiets
Trouwen in het bos
Bloemstyling bruiloft

“Wat een topper is Dorine. Alleen maar lovende woorden over deze vrouw. De energie spat er vanaf bij haar en ze denkt ontzettend goed mee in mogelijkheden en oplossingen.”

Chet & Kim

Trouwen in een kas

Geweldig trouwvervoer, een tandem en een grote brommende Chevrolet. Een explosie van herfstkleuren en óók voor 30 personen niet bezuinigd om de inrichting van de kas waardoor het echt enorm sfeervol en gezellig was. Overigens, dit huwelijksfeest was in oktober, buiten, in een kas. En de dames liepen in de kas gewoon in hun mooi luchtige jurken en blote benen! Het is dus echt waar, met een zonnetje overdag en een heater ’s avonds zit je er ook eind oktober gewoon warmpjes bij!

Zithoekje bruiloft styling

“Wij zijn afgelopen oktober getrouwd en wat hebben wij een stress gehad wat betreft de perikelen rondom Corona. Zonder dat we er om hoefden te vragen, kregen we alweer een berichtje van Dorine hoe het met ons ging en hoe zij hierin verder kon helpen. Ze heeft ons vaak gerustgesteld en uiteindelijk hebben we een fantastisch mooie dag gehad!
Als je twijfelt, doe dat dan vooral niet meer en kies Dorine! Ze zorgt ervoor dat jullie een fantastische dag gaan beleven.”

Chet & Kim

Backdrop zwart bruiloft
sweettable bruiloft
Trouwauto met bloemen

Wie kan zeggen een ceremonie van 2.5 uur gehad te hebben, waarin shotjes, wijntjes en cocktails langskwamen, waarin spelletjes gedaan werden, en waarin zoveel gelachen werd dat je bijna niet kon stoppen? Een kleine groep mensen, maximaal 30, die hebben gefeest als waren ze met 300 man.

Goosebumps?

Let's make magic

ByDorine