Weidebruiloft

Leonard & Lisanne

Wanneer je ouders op een prachtige rustige plek wonen, én een grote achtertuin hebben, en daarnaast dan ook nog een het beheer hebben over een privé landgoed, dan is de locatie van je huwelijk geen vraag meer toch?

Op dit prachtige Landgoed Leuvenum mochten wij de ceremonie voor Leonard en Lisanne klaarzetten. De gasten werden eerst ontvangen in de achtertuin, onder de stretchtent. Altijd een bijzonder moment. De spanning hangt in de lucht, wanneer komt het bruidspaar, en wat gaat er allemaal komen vandaag. Emoties bij opa’s en oma’s, bij ouders, broers en zussen, en dan het moment dat het bruidspaar arriveert en de dag écht begint.

Fotograaf: Memories by Marleen

Locatie: Landgoed Leuvenum

Buiten bruiloft
Weidebruiloft

Via een prachtig bospad vertrokken alle gasten richting de ceremonieopstelling. Aan het water de hexagon backdrop, met in een halve maan alle stoelen van de gasten eromheen. Aansluitend proosten met een alcoholvrije mocktail, mét een eetbaar viooltje, om dan vervolgens weer richting de achtertuin te gaan. Lekker lunchen met z’n allen, en hierna vertrok iedereen naar de kerk.

Weidebruiloft
Weidebruiloft

“Echt een aanrader! Vanaf het moment dat we getipt werden door onze fotograaf, over het bestaan van ByDorine waren we enthousiast. We wilden een buitenbruiloft in eigen tuin, en op de website van Dorine (en Jorden natuurlijk 😉 zagen we precies de dingen die ons fantastisch leken! De Loods vol met accessoires en meubels voelde als een snoepwinkel, haha! Doordat wij ontzett end druk waren met ons klushuis, heeft Dorine ons heel erg veel tijd bespaard, en hoefden we zelf veel minder te regelen!”

Leonard & Lisanne

Weidebruiloft
Buiten bruiloft

Na de kerk een receptie met veel lieve woorden en grappige anekdotes. Bier en sigaren, en lot’s of comfortfood, het ontbrak de gasten aan niets. Tijdens de kerkdienst was het complete diner ingedekt, wat zorgde voor een stroom aan complimenten en foto’s. Leonard en Lisanne hadden ons veel vrijheid gegeven in het maken van keuze’s voor onder andere de aankleding van het diner. En zeg nou zelf, de tafels zijn een plaatje toch?

ByDorine
Weidebruiloft

ByDorine is populair, dus druk. Maar daar hebben wij precies niks van gemerkt! Altijd was er aandacht voor onze wensen, tijd voor goede communicatie en het liep werkelijk waar allemaal op rolletjes! Door de ervaring van Dorine en het team wat ze om zich heen wist te regelen, passend bij onze dag, hadden wij het gevoel dat we er volledig op konden vertrouwen dat onze bruiloft goed ging verlopen. En dat was ook echt zo!

Leonard & Lisanne

Weidebruiloft

Goosebumps?

Let's make magic

ByDorine