Opendag Ridderhofstad Rhijnauwen

door | 22 maart 2019 | 0 Reacties

Zaterdag 6 april staan we weer op de open dag van Stay Okay Bunnik, Ridderhofstad Rhijnauwen. De afgelopen maanden is hier enorm hard gewerkt, en er is veel veranderd. De tuin is compleet nieuw aangelegd, en we kunnen niet wachten tot het gras en alle bloemen de tuin uit gaan schieten.
Het afgelopen jaar hebben we hier veel bruiloften en feesten mooi mogen maken, en ook voor het komende jaar staat er weer van alles gepland. Het is mogelijk om hier buiten te trouwen, óók na deze verbouwing. Nu aan de andere kant van de weg, onder de oude boom, bij de duiventil. Een prachtige plek om elkaar liefde en trouw te beloven!

We hebben veel zin om op deze prachtige plek aan de slag te gaan, en gaan 6 april weer zorgen voor sfeervolle aankleding en bruiloftinspiratie. We hebben de afgelopen weken weer geïnvesteerd in heel veel mooie nieuwe spullen, en superveel zin om deze tijdens de open dag aan jullie te laten zien! Mooie nieuwe backdrops, onze nieuwe houten stoeltjes, en heeeel veel mooie styling items!

Dus gaan jullie trouwen en hebben jullie zin in inspiratie, of altijd al eens kennis willen maken met deze locatie? Kom dan langs en geniet van de gastvrijheid van het personeel, hun heerlijke hapjes en drankjes, en doe inspiratie op bij de diverse leveranciers!

Wie zijn er nog meer bij? Marisa Elisa Fotografie, (die wil je dus ook echt hebben op je bruiloft, naast geweldige foto’s is het namelijk ook een onwijs leuk en grappig mens!) Verder zijn we nog bezig met een aantal andere leveranciers. We hebben heel veel zin om jullie te ontmoeten!

kijk voor meer bruiloft inspiratie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThePerfectWedding.nl Widget

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen