Over ons

Droombruiloften. Dát is wat wij doen. Waar wij intens gelukkig van worden, waar wij 150% voor gaan. Iedere keer weer anders, en altijd op maat. Met een geweldig team van professionals hebben jullie daarmee een cocktail van passie, toewijding, hard werken en plezier. 

Ontmoet Dorine

‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’. Deze bekende quote van Pippi Langkous staat voor onbevangenheid, voor gewoon doen, ook al weet je de uitkomst niet, en voor je niet laten tegenhouden door gebrek aan zelfvertrouwen. Na ruim 6 jaar als verpleegkundige in de psychiatrie en verslavingszorg te hebben gewerkt besloot ik het roer in 2016 om te gooien. Beste besluit ever!

In mij ontmoet je een enthousiaste levensgenieter, dol op familie en vrienden, dol op feestjes en het organiseren hiervan. Stressbestendig, rustig, creatief, flexibel en relaxed. Daarnaast een echte Bourgondiër. Mijn favoriete momenten in het jaar? De zomerse dagen met familie en vrienden in de tuin, een borrelplank, wijntje of lekkere cocktail. En natuurlijk de joy tijdens de mooiste bruiloften, als we met ons team alles hebben staan en the magic daar is.

‘ByDorine is populair, dus druk. Maar daar hebben wij precies niks van gemerkt! Altijd was er aandacht voor onze wensen, tijd voor goede communicatie en het liep werkelijk waar allemaal op rolletjes!’

Leonard & Lisanne

Hét Team

voor jouw bruiloft

By Dorine & By us

In alle afgelopen jaren is er een bijzonder team van professionals ontstaan. Passie, ervaring, kwaliteit, lol, enthousiasme en gedrevenheid, zo zou ik ons als team het liefst willen omschrijven. Want echt mensen, er wordt achter de schermen zo enorm hard gewerkt! Gesjouwd, soms in de regen, soms in 30 graden plus, gebouwd, geknald en geraced, en daarnaast gelukkig ook net zo hard gedanst, genoten, en gefeest.

Dorine

Jorden

Marc

Diana

Petra

Bertine

Amy

Floris

Tamara

Madelon

Editha

Roza

Ellemieke

‘Zodra de gasten aankwamen had iedereen het wauw effect en daardoor extra zin in een feestje. Samen met haar team en haar man is zij een specialist in het neerzetten van een buitenbruiloft met tenten en een totaalconcept. Daarnaast zijn het hele fijne en lieve mensen. Ik kan Dorine bij iedereen aanraden en had geen andere leverancier voor onze dag willen hebben!’

Chris & Mirte

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen

Enough about us.

Tell us about you!

ByDorine

Since 2016