Partners

DSC 9668

Over partners

Er zijn in onze branche ontzettend veel leveranciers. Ontzettend veel professionele en goede leveranciers ook. In de afgelopen jaren hebben we met heel veel van deze leveranciers samen mogen werken, en ervaren dat wanneer er gewerkt word met passie, vriendelijkheid en ons motto ‘delen is vermenigvuldigen’ er de mooiste dingen gecreëerd worden. Daarom hebben wij een aantal partners waar we graag mee werken op een rij gezet.

 

DS1 4308

Tentworx

Tentworx is een professioneel bedrijf, wat staat voor kwaliteit en service. De eerste in Nederland met de bekende stretchtent. Wij werken graag met hen samen, natuurlijk vanwege hun kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, maar vooral ook om hun manier van werken. Voor iedere locatie, hoe ingewikkeld soms ook, word een passende oplossing gezocht. Met passie en liefde voor het vak, voor hun product en met oog voor detail.

 

DSC 9644

Twist of Flavours

Brasserie TOF, Twist Of Flavours, is gevestigd in Zeist in de omgeving van Utrecht. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van caterings voor zowel zakelijke evenementen als bruiloften, feesten en partijen. Na ons eerste feest met Leon wisten wij het wel, daar willen we vaker mee samenwerken! En zo volgden er meer feesten, altijd naar tevredenheid. Er word een diner uitgedacht naar wensen van jullie als bruidspaar, én er is aandacht voor de presentatie daarvan. Wanneer we voor een bruidspaar een totaal concept uit mogen werken, als bijvoorbeeld een bruiloft in een achtertuin, een weiland, een boomgaard, verzin het maar, dan adviseren we altijd TOF als cateraar. Het personeel werkt hard, is professioneel én gezellig, kortom, het is altijd een feestje om met ze te werken. We ervaren het samenwerken als werken in één team, en dat maakt het ook zeker weten tot een succes!

 

pallettafel2

Geliefd Fotografie

We hebben Everdien leren kennen als een hardwerkende, duidelijke en gepassioneerde fotografe. Al een aantal keer hebben we voor haar workshops de styling mogen verzorgen. De afgelopen jaren is Everdien zich ook meer gaan richten op het ontwerpen van uitnodigingen, een huisstijl, enz. Wil je bijvoorbeeld graag een uitnodiging versturen met een foto van jullie zelf, dan heb je bij Everdien dus 2 vliegen in 1 klap!

 

Michelle Dario Ceremony 0298

Claudia Sanches

We hebben Claudia leren kennen tijdens een bruiloft het afgelopen jaar, en zijn daarna contact blijven houden. Claudia is gevestigd op Curaçao, maar wil graag een aantal maanden in het jaar naar Nederland gaan komen om hier meer bruiloften vast te gaan leggen. Kijk voor meer van haar foto’s en stijl in het portfolio van Michelle en Dario. En mocht je graag willen trouwen op Curaçao, dan is dit een uitgelezen kans om een fotografe ‘van eigen bodem’ te krijgen! En wij gaan dan natuurlijk graag mee om jullie te ontzorgen en er een prachtig feest van te maken!

 

C S lottedegraafphotography 79

Lotte de Graaf

Met Lotte hebben we al tijdens diverse bruiloften samengewerkt. Lotte is een super aardige vrouw, op de dag zelf overal op een natuurlijke, soms bijna onzichtbare manier aanwezig, We zijn dol op haar stijl en bewerking, en hopen op nog een heleboel mooie feesten met haar! Voor meer van haar foto’s, check in het portfolio de bruiloft van Robbert en Marloes of Sander en Carine.

 

Button Lievelingsleverancier 2018
Button Lievelingsleverancier 2019

Girls of Honour

Voor het tweede jaar zijn we lievelingsleverancier bij Girls of Honour. Marit, de eigenaar, is een gepassioneerde vrouw die een duidelijk doel voor ogen heeft, en een visie waar wij heel gelukkig van worden. We vinden het té gek om hier onderdeel van te zijn, en hopen het komende jaar hier ook meer van te laten zien in de vorm van real weddings of styled shoots. op zijn!

 

badge white nl

Zank You

Inmiddels hebben ook een mooie vermelding op de website van Zankyou. Een leuke site voor jullie als bruidspaar om allerlei ideeën op te doen en zelfs een eigen bruiloftspagina aan te maken! Ook hier willen we jullie graag inspireren en op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen de ‘trouwwereld’.

 

Styling door ByDorine?

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.

eventstyling
eventstyling
event styling