Partystyling

Je wordt 30 en geeft een feestje! Yeah, 30 wordt je maar één keer! Voor jouw feest -of welk ander jubilea dan ook- geef je de partystyling het liefst uit handen. Bij jou thuis of op locatie, Bydorine helpt je graag met het organiseren en stylen van je feest. Denk hierbij aan een leuke save the date of uitnodiging, een thema of een themakleur. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën en komen we tot een concept.

ByDorine heeft vele mogelijkheden om jouw gasten te verrassen. Denk hierbij aan een te gekke hapjesplank of hippe veggietrays, een candytable en/of lemonadebar, en natuurlijk niet te vergeten, het stylen hiervan! Lekker buiten met vuurschalen en zithoekjes, of juist knusjes in een schuur of tent met 1001 lichtjes.

ByDorine werkt graag met bloemen en maakt allerlei bloemdecoraties op maat. Mooie eucalyptusslingers met lichtjes erin, of prachtig gedekte tafels met unieke sfeermakers. Heb je speciale wensen en ideeën? Laat het weten zodat we er samen een prachtig feest van kunnen maken. Ook is het mogelijk om voor je feest geen gebruik te maken van de styling, maar wel van de mooie materialen. Voor meer informatie en alle mogelijkheden, neem contact op voor verhuur!

Diner op het strand
Bruiloft en decoratie
Diner styling
Diner styling

Partystyling door ByDorine?

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.
eventstyling
eventstyling
event styling