Buiten bruiloft van Zehher en Monique

Afgelopen zomer, op een zonovergoten zaterdag, trouwden Zehher en Monique op de Wijnhoeve “De kleine schorre”. Een schitterende buiten bruiloft op een locatie waar ik nog nooit eerder geweest was, maar gelijk verliefd op werd. De sfeer van een wijngaard, het letterlijk zitten tussen de wijnranken, en dan ook nog eens 30 graden.

Wat hebben we deze dag veel gelopen, ontzettend veel zweetdruppels verloren, maar vooral ook enorm genoten. Een fantastisch bruidspaar, een schitterende bruid, een dansende bruidegom bij de ceremonie, oesters met champagne, een Amerikaanse slee en een vette jeep, alles op de dag klopte gewoon.

Achterin de wijngaard vond de ceremonie plaats. Aan de stoelen bloemen in coca-cola flesjes, want het bruidspaar wilde graag wat ‘real american stuff’. Nou daar kunnen wij wel wat mee! Buiten dineren, chillen in het zonnetje en ’s avonds een te gek feest.

Dit was ook mijn eerste bruiloft met mijn naamgenoot, Dorien Breen, Door de Weddingplanner. Wat een tof mens, en wat hebben we ’s nachts gelachen in de photobooth. Een fantastische buiten bruiloft, die ik niet snel zal vergeten! 

Concept en styling: ByDorine, Zeist

Locatie:  Wijnhoeve de kleine Schorre, Dreischor

Fotografie : Rock n Raw Photography, Den Haag

Weddingplanner: Door de Weddingplanner, Sommelsdijk

American style buiten bruiloft
American style buiten bruiloft
Bruiloft decoratie buiten
Bruiloft decoratie styling buiten
Bruiloft decoratie backdrop
Bruiloft decoratie ceremonie styling
buiten bruiloft amerikaanse style
Trouwen in de natuur
bruiloft styling ceremonie buiten
bruiloft styling ceremonie buiten
bruiloftstyling ceremonie buiten
Bruiloft decoratie
Bruiloft decoratie in de natuur