Trouwen in een kas

Een buiten bruiloft in de winter? Je zou zeggen, dat is veel te koud, maar hebben jullie wel eens gedacht aan trouwen in een kas? Om te trouwen in een kas kun je op elke buiten locatie trouwen. Het voordeel van een transparante kas is dat de warmte binnen blijft. Met weinig zon is het een aangename temperatuur, als nog te koud? Dan kun je eenvoudig bij verwarmen met heaters.  Met het gebruik van een kas is het mogelijk om in de koudere periodes van het jaar buiten te trouwen.

Je kan er voor kiezen om op die dag ook officieel voor de wet te trouwen, maar je kan bijvoorbeeld het burgerlijk huwelijk ook in de weken ervoor laten plaatsvinden, en op jullie feestdag een eigen Babs in te huren of de ceremonie vorm te laten geven door familie of vrienden. Je bent op die dag dan niet afhankelijk van een bepaalde tijd, of bepaalde regels die een gemeente stelt. 

Warme winterbruiloft in een kas op welke locatie dan ook. Het enige wat eigenlijk nodig is, is elektra en water, de rest regelen wij! ByDorine heeft ruime ervaring met het organiseren van complete winter bruiloften, en dit is wat wij het liefste doen! Een unieke locatie ombouwen tot een ware feest locatie, helemaal in eigen stijl, én met aandacht voor jullie persoonlijkheden en details. Met een buiten bruiloft op een eigen locatie kunnen we letterlijk alle wensen en ideeën omzetten in realiteit! 

Zo ook deze fantastische buiten bruiloft van Kim en Chet. Naast het ouderlijk huis een ruim grasveld voor een kas met de leukste zithoekjes. Warme winterse kleuren en wát een feest!

Wat een topper is Dorine. Alleen maar lovende woorden over deze vrouw. De energie spat er vanaf bij haar en ze denkt ontzettend goed mee in mogelijkheden en oplossingen.

Wij zijn afgelopen oktober getrouwd en wat hebben wij een stress gehad wat betreft de perikelen rondom Corona. Zonder dat we er om hoefden te vragen, kregen we alweer een berichtje van Dorine hoe het met ons ging en hoe zij hierin verder kon helpen. Ze heeft ons vaak gerustgesteld en uiteindelijk hebben we een fantastisch mooie dag gehad!

Als je twijfelt, doe dat dan vooral niet meer en kies Dorine! Ze zorgt ervoor dat jullie een fantastische dag gaan beleven. 

Liefs Chet en Kim

Concept & Styling : ByDorine, Zeist

Locatie:  Prive locatie, Trouwen in een kas

Fotografie : Stance Photography

Welkomstbord bruiloft
Trouwen op een fiets
Trouwen in het bos
Bloemstyling bruiloft
Bloemstyling bruiloft
Trouwauto met bloemen
Trouwauto met bloemen
Trouwfiets met bloemstyling
Trouwen in een kas
Backdrop met bloemstyling
Backdrop met bloemstyling
Ceremonie in een kas
Trouw ceremonie bruiloftstyling
Ceremonie bruiloft
Backdrop zwart bruiloft
Ceremonie styling
Ceremonie styling
Bruilofts styling
Toost op je bruiloft
sweettable bruiloft
sweettable bruiloft
speechen op je bruiloft
bruiloft styling
speechen op je bruiloft
Zithoekje bruiloft styling
Zithoekje bruiloft styling
Bruiloft styling
bruiloft styling
Bruiloft styling
Dansen op je bruiloft
Dansen op je bruiloft
Trouwen in een kas

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een buiten bruiloft op een privelocatie? Vraag dan een offerte aan!