ZANKYOU: Regen op de bruiloft?

door | 1 april 2019 | 0 Reacties

Geen probleem met sfeervolle decoratie in de tent!

Met een beetje regen hoeft jouw trouwdag nog niet in het water te vallen. In tegendeel. Ontdek hier de beste tips voor het decoreren van jouw tent!

Van een druppeltje regen op jouw trouwdag lig je in principe niet wakker, maar een tropische regen- of Nederlandse hoosbui is een ander verhaal. Iedere Nederlander weet dat het trouwen in ons kikkerlandje het risico van zo een regenbui met zich meebrengt en we kunnen ons dan maar ook op het ergste voorbereiden. Wij van Zankyou en ByDorine weten echter dat met een simpel buitje jullie dag zeker niet in het water hoeft te vallen. In tegendeel! In dit artikel geven wij je een aantal tips, waardoor jij iedereen die geen regen op de trouwdag heeft jaloers laat zijn. Lees snel verder!

MR lottedegraaf photography 19

Het geluid
Met een tent op de bruiloft houden jullie niet alleen iedereen droog, maar zorg je ook nog eens voor een knus sfeertje. Heb jij wel eens gekampeerd? Dan ken je het tikkende geluid van druppels op het tentdoek vast wel. Een rustig geluid dat gelijk een sfeertje met zich meebrengt die op geen enkel andere manier is na te bootsen. Winnen dus!

Romantische lampjes
Kerst is niet voor niets één van de meest romantische tijden van het jaar. De lampjes die we buiten zien zorgen voor een uiterst romantische vibe waar je ook gaat. Aangezien jullie bruiloft ook wel een tikkeltje romantiek mag gebruiken kun je ervoor kiezen om de tent met lichtjes (prikkabels) te decoreren. Vooral in de wintermaanden zal dit warme licht het goed doen.

Bruiloftstyling omgeving Utrecht

Als jullie in de zomermaanden trouwen kun je voor een variant op de kerstslinger kiezen. Denk bijvoorbeeld aan vrolijk gekleurde lampionnetjes met verlichting erin.

Ballonnen
Is een feest wel echt een feest als er geen ballonnen aanwezig zijn? We weten allemaal dat deze voor een extra feestgevoel zorgen en daarom mogen ze op jullie bruiloft eigenlijk niet ontbreken.

Kandelaars
Een antieke, vintage of luxe sfeer hebben jullie door middel van decoratie met kandelaars zo geregeld. Afhangend van de kandelaar die jullie kiezen zet dit decoratiestuk zo de toon. Kies voor kandelaars van kristal als jullie een klassiek trouwthema hebben. Is jullie trouwthema vintage? Kijk dan eerder naar chroom gekleurde kandelaren.

Vind jij bovenstaande ideeën heel mooi klinken, maar ben je zelf niet zo een creatieveling? Dan is het een idee om een stylist in te huren. Dorine van ByDorine kan de styling van jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgen. Het maakt niet uit wat jullie thema is, Dorine zorgt ervoor dat jullie dag magisch wordt. Zij kijkt niet naar een enkel decoratiestuk, maar ziet het complete plaatje en zorgt er dan ook voor dat dit er zo uit komt te zien. Alles klopt op jullie bruiloft!

Vlaggetjes
Het klinkt wellicht een beetje goedkoop, maar je zult zien dat het ophangen van vlaggetjes aan de trouwtent voor een geweldig effect zorgt! Het is speels en hartstikke feestelijk. Combineer deze bijvoorbeeld met een leuke slinger van lampjes en zowel jij als je gasten zullen je ogen uitkijken!

Green it up
Zou jij het liefst in de buitenlucht trouwen en dineren, maar schopt het weer hier helaas roet in het eten? Kies er dan voor om jouw trouwtent met groen te decoreren. Haal een aantal mooie planten in huis en verwikkel die rond de palen die de tent staande houden. Hang ze daarnaast ook op en je hebt alsnog het gevoel dat je buiten aan het dineren bent.

Bruiloftstyling omgeving Utrecht

Combineer alles!

Ben jij nou gek op alle eerdergenoemde ideeën en weet je eigenlijk niet wat je moet kiezen? Combineer ze dan! Combineer het groen, de lampjes en de kandelaar bijvoorbeeld en je zorgt voor een magisch effect. In combinatie met het getik van de regen en jullie prachtige looks wordt het de mooiste bruiloft ooit.

Ook wanneer er geen drupje regen voorspeld wordt op jullie bruiloft kun je ervoor kiezen om een tent neer te zetten. Want zeg nou zelf dit ziet er toch geweldig uit!?

Concept en Styling Bydorine
Bron Zankyou Weddings

Fotos Lotte de Graaf Fotografie en MarisaElisa Fotografie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThePerfectWedding.nl Widget

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen