Steeds opnieuw trouwen!

door | 12 mei 2017 | 0 Reacties

Ruim 5,5 jaar geleden ben ik getrouwd. Het klinkt cliché, maar het is o zo waar, wat is er in 5,5 jaar tijd op het gebied van trouwen veel veranderd. In ‘mijn’ tijd waren en een paar tijdschriften, voornamelijk gevuld met jurken en hier en daar wat kleine stylingtips. Maar een stylist, ik kan me niet herinneren dat ik dat veel hoorde of zag. Ik vond mezelf al reuzehip met 3 enorme giant balloons, té leuke lunchzakjes en een themakleur. Maar zeg nou zelf, daar red je het vandaag de dag niet meer mee!
Nu ik zelf een aantal bruiloften gestyled heb en er hopelijk nog een heel veel gaan komen denk ik regelmatig terug aan onze dag. Het was een dag met een gouden randje. Fantastisch weer, lunchen op het water, omringd door lieve familie en vrienden, nee ik zou het voor geen goud overnieuw willen doen. Maar man man man, wat is trouwen leuk! En dus trouw ik iedere keer weer een beetje mee. Voel ik de blijdschap en opwinding als ik bezig ben met het stylen van een ceremonie of een dinertafel. Deel ik in de feestvreugde als ik me voorstel hoe het bruidspaar geniet van al het moois om hen heen.
O wat heb ik een fantastische baan. En ja, de tijd gaat door, trends come & go, laten wij vooral genieten van alle moois in het hier en nu.
Ga je dit jaar trouwen? Geniet, heb voorpret en laat je inspireren.
Ben je al even geleden getrouwd? Geniet, denk terug met een lach, en laat je inspireren voor alle mooie jubilea die gaan komen!

Weet jij al wat de trends zijn voor het jaar 2017? Hieronder zet ik ze voor je op een rijtje.

Alles op één locatie! Niks reizen, ceremonie, diner en feest kan prima op één plek! Helemaal van nu is de Barn wedding. Een schuur, een ouder boerderij, een boomgaard, een weiland, álles kan omgetoverd worden tot jouw perfecte plaatje.

Kleuren: Dé kleuren voor 2017! We gaan veel metallics zien , goud, brons, koper, allemaal kleuren die het goed doen bij de Barnweddings, maar ook bij een industriële locatie. Daarnaast veel groen en zachte aardetinten.

Een trend uit Amerika die in 2016 al meer en meer zijn intrede heeft gedaan is ‘the first look’. Niet meer alleen maar bij de voordeur, maar op een mooie gestylde plek, of gewoon lekker buiten, achter in de tuin. De bruid wacht daar op haar bruidegom, en zijn reactie wanneer hij haar voor het eerst ziet zorgt voor de meest unieke foto’s!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThePerfectWedding.nl Widget

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen