TIPS & TRENDS voor trouwen in 2018

door | 26 oktober 2017 | 0 Reacties

Het trouwseizoen van 2017 is langzamerhand afgelopen, hier en daar nog een enkele bruid die juist kiest voor schitterende herfstkleuren en een feest bij de brandende open haard, of een stel wat de kou trotseert en hoopt op een sprookjesachtige witte wedding in de sneeuw. Ben jij trouwens zo iemand? Dan ben ik enorm benieuwd naar je ervaringen, zou je deze willen delen met de andere lezers, in de reactie onderaan de blog?

Lekker chillen met de benen omhoog zit er echter niet in, want alle voorbereidingen voor trouwen in 2018 zijn al weer in volle gang! Kennismakingsgesprekken, locatiebezoeken, ontwerpen van moodboards en het maken van allemaal té leuke stylingitems. Het idee van een rustige herfst of winter heeft plaats gemaakt voor een enorme to do list waar dagelijks nieuwe to do’s bijkomen.

Trends 2018. Het trouwjaar van de buitenbruiloften. De bruiloften waar meer en meer aandacht besteed wordt aan styling, kleur, thema’s en verassingen voor de gasten. Daar word ik natuurlijk superblij van!
Waar het jaar 2017 vooral natuurtinten, groen, en aardse kleuren heeft laten zien, gaat 2018 knallen met kleur. Metallics zijn niet meer weg te denken, en worden zelfs gezien als de nieuwe neutrale kleuren, goud en koper zijn het nieuwe wit!
Het geluk wil dat deze nieuwe neutrals ook enorm divers te combineren zijn. Aarse tinten, maar ook knalkleuren doen het goed met goud, koper en alle andere metallics.
Want dat er meer knalkleuren gaan komen lijkt een feit. Pastel zal natuurlijk altijd blijven, maar deze zomer zullen we meer roze gaan zien. Ook de frisse gele tinten gaan meer en meer tevoorschijn komen. Blauw, blauwgrijs, en het prachtige turquoise. Heb je wel eens turquoise gezien in combinatie met koper? Zo mooi!

Wist je trouwens dat in 2018 het trouwen in gemeenschap van goederen geen vanzelfsprekendheid meer is? Vanaf 2018 trouwt iedereen automatisch onder huwelijkse voorwaarden. Vanzelfsprekend kan je hier allerlei eigen aanpassingen in doen, echter, daarvoor moet je wel zelf een afspraak maken bij de notaris. Wil je graag in gemeenschap van goederen trouwen? Ook dan moet je een afspraak maken bij de notaris. Als je slim bent plan je ook dat op tijd in, net als alle andere regelzaken. En niet zoals wij, 1 week van te voren een spoedaanvraag doen, en 1 dag voor je huwelijk tussen alle laatste voorbereidingen ook nog even naar de notaris scheuren.

2017 was ook het jaar van de vintage-, boho- en natureweddings. In 2018 komt daar gypsy bij! Gypsy staat voor zigeuner. Gypsybruiloften staan dus voor kleurrijk, vrolijk, uitbundig, met veel metallics, veel muziek, een enorme bruidstaart, en eigenlijk van alles veel.

Ga jij ook trouwen in 2018? En wil je die dag ook een perfect gestylde bruiloft met jullie eigen persoonlijkheid hierin en de laatste trends? Dan help ik je graag! Neem contact op via het formulier.

Concept en styling: Bydorine
Fotografie: Nelleke Stark

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThePerfectWedding.nl Widget

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen