Trouwlocaties

‘You never get a second chance to make a first impression’. De ‘first impression’ van jullie gasten zal dat moment zijn wanneer ze aankomen bij jullie locatie. De tuin die jullie zo dierbaar is of die prachtige plek midden in het bos. Make sure it’s everlasting. Laat dat maar aan ons over!

Jullie ultieme trouwlocatie

Mogelijk hebben jullie, of jullie familieleden, zelf een grote tuin of een weiland, en is de locatie dus geen issue. Ontzettend leuk, en heel erg persoonlijk! Maar de kans bestaat dat jullie wel heel graag een unieke buitenbruiloft willen, maar niet beschikken over een eigen locatie.

Wellicht kunnen wij jullie dan ook helpen aan een prachtige plek midden in het bos, of een landgoed midden in de natuur. We hebben meerdere fijne contacten, en kunnen altijd met jullie samen kijken of deze locatie bij jullie past. 

Trouwlocaties
Trouwlocaties
Trouwlocaties

Ik heb een locatie

Jullie beschikken over een eigen tuin, weiland, landgoed of plek waar jullie bruiloft georganiseerd kan worden. Wat tof, wij zijn heel erg benieuwd en komen graag in contact om met jullie alle wensen en ideeën om te zetten in een concept. Alvast een paar vragen vooraf. Is er beschikking over drinkwater? Dit in verband met de bar en de toiletten. Is er beschikking over krachtstroom? Dit in verband met alle verlichting, audio, koeling, enz.

Countryside wedding

Wonen jullie op het platteland en is er veel ruimte beschikbaar in de weide? Het ByDorine totaalconcept sluit hier heel goed op aan!

Private venue wedding

Beschikken jullie over een ruime tuin waar jullie je feest graag in vieren? Ook dat is mogelijk

Ik zoek een locatie

Jullie worden warm van een unieke buitenbruiloft waar alles zelf georganiseerd kan worden, maar hebben geen locatie ter beschikking? Wij komen graag met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Trouwen op een landgoed

Verscholen in de bossen van Gelderland, zo’n 15 km onder Zwolle, ligt een prachtig landgoed waar wij complete buiten bruiloften mogen organiseren. Er is voldoende stroom en water aanwezig, evenals een B&B waar met 4 personen overnacht kan worden, heel fijn voor jullie als bruidspaar dus. Het is mogelijk om hier een glamping wedding of een meerdaagse bruiloft te organiseren, en dus met meerdere gasten te blijven slapen.

Het landgoed beschikt over een prachtige zwemvijver, bos en meerdere prachtige plekken om een ceremonie te houden. Dé perfecte plek voor een schitterende buitenbruiloft als je het ons vraagt! Voor meer informatie en beschikbaarheid, neem contact met ons op! 

Trouwen in het bos

Midden in de bossen rondom Zeist en Austerlitz ligt een schitterende plek waar getrouwd kan worden. In de maanden juli en augustus is deze locatie niet beschikbaar, de rest van het jaar wel. Er is stroom en water aanwezig, evenals basic douches en toiletten, en gasten kunnen blijven kamperen.
In principe mag er muziek gemaakt worden tot 23.00 uur ‘s avonds, vanaf dit moment moet er overgegaan worden op silent disco. Uitzonderingen zijn bespreekbaar, maar dan zeker minimaal een jaar van tevoren.

Omdat deze locatie plek heeft voor een binnen ceremonie van zeker 100 personen en een feest met 150 personen is een tent dus niet per se een must, echter, in geval van minder goed weer wél een mogelijkheid om alsnog veel buiten te vieren, en af te wisselen tussen binnen en buiten zonder last te hebben van ombouw. 

Bruiloft styling trouwlocatie

In overleg is het ook mogelijk om je bruiloft door ByDorine te laten stylen op een zelf aangeleverde trouwlocatie. Neem contact op met ons voor een op maat gemaakt stylingplan die de ultieme aanvulling vormt voor jouw trouwdag!

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen

Your story awaits

Are you ready?

ByDorine