Trouwlocatie “De Hooge Vuursche”

Kasteel De Hooge Vuursche is een prachtige officiele trouwlocatie in het bos van Baarn, omgeving Utrecht. Het heeft een grootse entree, met een prachtig aangelegde tuin en een schitterende fontein. Het beschikt over voldoende ruimte en mogelijkheden om een grote bruiloft te organiseren. Kasteel De Hooge Vuursche is onderdeel van Eventcompany, een overkoepelende organisatie met meerdere locaties door het land. Een van de andere locaties is Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten.  

Over “De Hooge Vuursche”

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die deels met elkaar verbonden kunnen worden. Er is binnen een prachtige lichte trouwzaal, maar daarnaast is het ook mogelijk om in de tuin te trouwen. Er is een prachtig bordes waar de taart aangesneden kan worden, en ook het diner kan binnen én buiten plaatsvinden. Het bruidspaar en de gasten kunnen blijven overnachten, om de volgende ochtend met een ontbijt af te sluiten. De perfecte locatie dus voor een buitenbruiloft. Zit het weer niet mee? Dan kan alles binnen plaatsvinden.

 

Dorine did an amazing job for our wedding. We organised our wedding from Hong Kong and were in contact by email and Skype. She was very flexible and understood our wishes very well. The decoration and styling was great and we received many nice compliments about this. It made our day even more perfect!

Michelle & Dario

Styling op locatie

Wij zijn blij dat we onszelf vaste partner van deze locatie mogen noemen. Het afgelopen seizoen hebben we hier meerdere prachtige bruiloften mogen stylen. Het personeel van Kasteel De Hooge Vuursche is professioneel, vriendelijk, meedenkend en flexibel, en we werken graag met hen samen. Wij verzorgen graag een totaalconcept, van wegwijzers en welkomstborden bij de entree, tot het stylen van de ceremonie, borrel en diner. Ook verzorgen wij al het bloemwerk, zodat alles bij elkaar past en het totaalplaatje compleet is. We hebben oog voor details, en gaan graag met jullie als bruidspaar om tafel om de dag uniek en persoonlijk te maken.

Dorine denkt heel erg met je mee wat ik persoonlijk heel prettig vind. Ze heeft maar een paar woorden nodig en ze maakt het voor je af. De aankleding op onze bruiloft was perfect! Precies zoals we in gedachten hadden. Ze heeft contact gezocht met de bloemist van mijn trouwboeket om vervolgens dezelfde bloemen te gebruiken op de trouwlocatie. Daarnaast had ze zelf contact met de locatie en hoefde ik me nergens mee te bemoeien. Echt super!!

Er werd goed gecommuniceerd vanaf het offertetraject tot na de bruiloft. Ik raad ByDorine iedereen aan!!

Andre & Veronique

De ceremonie

Kasteel de Hooge Vuursche is een officiële trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking kan binnen en buiten plaatsvinden. De trouwzaal is een prachtige hoge, lichte ruimte, met gouden franse stoeltjes. Vaak verzorgen we hier een witte loper, stoeldecoratie in de vorm van vaasjes bloemen, mooie windlichten, sokkels met groot bloemwerk, een mooie schrijftafel met stylingitems en details als naamkaartjes op de stoelen of een verassing voor alle gasten.
Wanneer de ceremonie buiten plaatsvind hebben we hiervoor houten of witte stoeltjes, een witte loper, stoeldecoratie, en voor het bruidspaar diverse backdrops met bijbehorend bloemwerk. Ook hier gebruiken we vaak onze witte sokkels met groot bloemwerk, en is het ook erg leuk om gasten te voorzien van nature confetti om te strooien na de ceremonie. Een ceremonie buiten kan op vele manieren vorm gegeven worden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Dorine weet precies hoe ze een bruiloft moet organiseren en stylen. Niet alleen kwam ze met geweldige ideeën, ze was ook nog eens snel in de communicatie en het resultaat was nog beter dan we hadden kunnen hopen. Op de dag zelf, was alles in kannen en kruiken, de bloemen, de decoraties etc het was fantastisch.

Wij raden Dorine aan iedereen aan !

Patrick & Sabrina

Borrel en taart moment

Aansluitend aan de ceremonie wordt er vaak op het bordes geproost en snijd het bruidspaar de bruidstaart aan. We hebben al veel schitterende taarten gezien, en deze verdienen het om dan ook zo mooi mogelijk gepresenteerd te worden! We hebben hiervoor een aantal prachtige taarttafels, gouden en koperen taartscheppen en voor het bruidspaar chique glaswerk. Met net een beetje meer aandacht en details is ook dit dan compleet.
We verzorgen graag mooie bloemen voor buiten op de statafels, een gouden huisje voor alle kaarten en enveloppen tijdens het felicitatiemoment, en de styling van het gastenboek.

 

De styling van Dorine was in 1 woord top! Haar creativiteit, het meedenken met alle zaken die tijdens een bruiloft op je afkomen, haar advies over de mogelijkheden, haar rust en haar go do mentaliteit zorgen er voor dat je als bruidspaar echt ‘ontzorgd’ wordt. Wil je gaan trouwen? Bel Dorine!!

Richard & Angelika

Diner 

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over een zeer goede keuken, en verzorgen een heerlijk diner. Van een prachtige bbq buiten op het terras, tot een 5 gangen diner aan de ronde tafels binnen.
Wij maken dit graag extra feestelijk door de tafels mooi te dekken. Voor de bbq bijvoorbeeld lange tafels op het terras, met een groene guirlande, kaarsen, vaasjes bloemen, houten onderborden, linnen servetten en naam- en menukaartjes. Voor het diner binnen maken we graag een mooie centerpiece in het midden van de tafel, kaarsen, linnen servetten en naam- en menukaartjes.

 

We hadden een prachtig aangeklede trouwzaal, mooi gedekte tafels, prachtige bloemen!.
Dorine arrangeert een perfecte samenwerking met de trouwlocatie, denk aan elk details, en was zeer flexibel in meedenken en oplossingen voor onze wensen. een volgende keer (een ander soort feest uiteraard), huur in haar heel graag weer in!

Paul & Marion

Feest

Het Feest word altijd gehouden in de grote zaal. De vaasjes bloemen van de ceremonie en het diner kunnen weer gebruikt worden op de statafels tijdens het feest. Ook kunnen we bijvoorbeeld lichtletters neerzetten en in de Herenzaal een leuke hoek voor een photobooth maken. Willen jullie je gasten een leuk bedankje meegeven? Ook dat kunnen we voor jullie verzorgen, en dit op een mooie manier presenteren.

Enthousiast geworden over deze locatie in combinatie met onze aankleding? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

Wil je meer foto’s zien? check dan onze portfolio pagina!

Styling door ByDorine?

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.
eventstyling
eventstyling
event styling