Oranjerie

Trouwlocatie “De Oranjerie”

De Oranjerie is een unieke trouwlocatie gelegen in Utrecht en omgeving. De locatie ligt heel centraal op de grens van gemeente de Bilt en de gemeente Zeist, in de provincie Utrecht.

Deze locatie is onder ander geselecteerd op zijn ligging. Via een prachtig aangelegd landweggetje, kom je uit bij De Oranjerie. De Oranjerie is omgeven door bos en water en op steenworp afstand van het Grote Huis van het landgoed.
De Oranjerie is een officiële trouwlocatie van gemeente de Bilt, het is ook mogelijk om buiten te trouwen. De Oranjerie beschikt over voldoende ruimte, mocht het weer niet mee zitten kan het feest dus in zijn geheel binnen plaatsvinden. De Oranjerie is geschikt voor feesten met zittend diner tot 120 personen, recepties en feestavonden tot 150 personen. De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Over “De Oranjerie”

 De Oranjerie van Landgoed Vollenhoven is een prachtige trouwlocatie in Zeist, omgeving Utrecht. De Oranjerie doet zijn historie eer aan, nog steeds staan hier in de winter alle planten binnen, in de zomer is de locatie beschikbaar als trouwlocatie. Het landgoed heeft een prachtige moestuin, pluktuin en boomgaard, en in overleg is het mogelijk om hier een rondleiding te krijgen, bloemen te plukken en een lunch te organiseren.

 

Dorine heeft het in zich om sfeer te maken en heeft onze verwachtingen overtroffen! De locatie was nog mooier gestyled dan we in ons hoofd hadden. Ze denkt mee, is flexibel en gezellig. We konden de styling volledig uit handen geven, wat heel fijn was. We kijken terug op een geweldige dag, mede dankzij Bydorine!

Eduard & Thera

Styling op locatie

ByDorine zorgt voor een bruiloftstyling met een prachtige sfeer en stijl die helemaal past in deze tijd! Aangezien de locatie leeg opgeleverd wordt en dus alles geregeld moet worden is deze locatie bij uitstek geschikt om er je ‘eigen’ locatie van te maken. Franse stoeltjes, houten klapstoelen, strakke witte stoelen, chesterfields, je kan alle kanten op.
Zo grenst er aan de Oranjerie de “Pluktuin Vollenhoven”. Hoe leuk om samen met je gasten de bloemen voor de styling van het diner te plukken!
ByDorine werkt graag met natuurlijke materialen. Hout, diverse metalen en bloemen en groen. Ook is er veel aandacht voor de details die jullie feest ook echt jullie feest maken.

Dorine heeft ons fantastisch geholpen met de styling van onze trouwlocatie. Ze heeft heel goed doorgevraagd wat we wel en niet leuk vonden en kwam hierna met ontzettend leuke ideeën, die later ook weer aangepast werden naar onze wensen. De locatie zag er perfect verzorgd uit, wevonden het zelf prachtig en ook van onze gasten alleen maar lof. De samenwerking en communicatie met Dorine verliep super, ze houdt zich afspraken en reageerde altijd snel. Kortom als je iemand zoekt die jullie de zorg voor een groot deel van de dag uit handen wil nemen, die enorm creatieve ideeën heeft en altijd op zoek is naar het beste voor haar klanten: ga in gesprek met Dorine, jullie zullen er geen spijt van krijgen! 

Nico & Betty

De ceremonie

De ceremonie kan binnen en buiten plaatsvinden. Op het gras aan het water, in de aangrenzende boomgaard, of vlak voor de openslaande deuren, het is allemaal mogelijk.
ByDorine denkt graag mee in het aankleden en vormgeven van jullie ceremonie.
Aansluitend aan de ceremonie genieten van een prachtige bruidstaart? Of deze bruidstaart combineren met een heerlijke sweetttable? ByDorine werkt samen met een aantal leveranciers die die volgens de laatste trends jullie aan kunnen bieden.

In geval van een kerkelijke inzegening zijn er diverse kerken in Zeist en omgeving beschikbaar.

Dorine heeft voor ons een fantastisch 40 jarig huwlijksfeest georganiseerd. Goede en nette medewerkers uitstekende catering en uitstekend binnen het budget gebleven. We kijken terug op een prachtige dag. 
Wij willen Dorine dan ook van harte aanbevelen.

Martin en Agatha

Borrel en taart moment

Aansluitend aan de ceremonie wordt er vaak geproost en snijd het bruidspaar de bruidstaart aan. We hebben al veel schitterende taarten gezien, en deze verdienen het om dan ook zo mooi mogelijk gepresenteerd te worden! We hebben hiervoor een aantal prachtige taarttafels, gouden en koperen taartscheppen en voor het bruidspaar chique glaswerk. Met net een beetje meer aandacht en details is ook dit dan compleet.
We verzorgen graag mooie bloemen voor buiten op de statafels, een gouden huisje voor alle kaarten en enveloppen tijdens het felicitatiemoment, en de styling van het gastenboek.

Dorine dacht erg fijn mee met onze ideeën voor de bruiloft. Niks was te gek, wanneer er onverwacht vanwege onze planning, iets niet kon, dan zocht Dorine gewoon naar een andere, nog betere oplossing. Ze blijft net zo lang zoeken totdat het plaatje helemaal klopt en naar wens is! Ze heeft keihard gewerkt, voor de bruiloft en op de dag zelf om er een perfect plaatje van te maken.

Kortom ben je op zoek naar een flexibele en creatieve styliste? wil je een mooi hip en stylvolle aankleding, dan is byDorine volgens ons een echte aanrader!

Erik en Bertine

Diner 

ByDorine heeft als partymanager de vrijheid de catering op diverse mogelijkheden vorm te geven. Dus zou je graag een festivalsfeer willen is het mogelijk om hier foodtruckjes te laten komen. Wil je graag een bbq dan kunnen er buiten Green Eggs geplaatst worden. Kies je voor een chique diner aan lange tafels, dan wordt dat geregeld. Een unieke locatie, om echt jullie speciale droomlocatie van te maken.
Mocht je over deze locatie en al haar mogelijkheden meer willen weten, neem dan contact op via het contactformulier.

We hadden een prachtig aangeklede trouwzaal, mooi gedekte tafels, prachtige bloemen!.
Dorine arrangeert een perfecte samenwerking met de trouwlocatie, denk aan elk details, en was zeer flexibel in meedenken en oplossingen voor onze wensen. een volgende keer (een ander soort feest uiteraard), huur in haar heel graag weer in!

Paul & Marion

Feest

De Oranjerie is een monumentaal pand. In het kleinere gedeelte mag er gedanst worden. De vaasjes bloemen van de ceremonie en het diner kunnen weer gebruikt worden op de statafels tijdens het feest. Ook kunnen we bijvoorbeeld lichtletters neerzetten en een leuke hoek voor een photobooth maken. Willen jullie je gasten een leuk bedankje meegeven? Ook dat kunnen we voor jullie verzorgen, en dit op een mooie manier presenteren.

Enthousiast geworden over deze locatie in combinatie met onze aankleding? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wil je meer foto’s zien? check dan onze portfolio pagina!

Styling door ByDorine?

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.
eventstyling
eventstyling
event styling