Trouwlocatie “Ridderhofstad Rhijnauwen

Ridderhofstad Rhijnauwen is een prachtige trouwlocatie in de regio Utrecht en uniek gelegen aan de Kromme Rijn. Het landhuis ligt midden tussen de prachtige landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. Aan de overkant van de weg ligt een groot grasveld, erg geschikt om een leuke buitenactiviteit te doen of foto’s te maken met je gasten.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor alle gasten.

Trouwlocatie Utrecht

Over “Ridderhofstad Rhijnauwen”

Ridderhofstad Rhijnauwen is het Stayoke hotel van Bunnik.

Het landhuis beschikt over 3 zalen, geschikt voor een aantal tot 120 gasten. Wanneer je de locatie boekt als trouwlocatie is deze in het geheel beschikbaar, inclusief alle kamers met in totaal 76 slaapplaatsen. Je kunt overnachten in een eenvoudige 2-, 4-, 5-, 6-, 7-, of 8-persoonskamer met eigen douche en toilet. Perfect dus wanneer je gasten van ver moeten komen en je ze graag overnachting aan wil bieden.

Op deze locatie is het ook mogelijk om buiten te trouwen.  Zit het weer niet mee? Dan kan het feest binnen gehouden worden.

Wij waren enorm blij met Dorine!! We hadden een duidelijke wens met een bruiloft in thema en Dorine zat gelijk vol ideeën hoe ze dat kon verwerken in lange tafels en met welke aanvullende props het thema compleet was. We wouden ook veel zelf doen, dat was totaal geen probleem. Wij hebben onze bruiloft grotendeels vanuit het buitenland geregeld en dus moesten we skypen, ook dat ging soepel en was geen punt. Heel erg fijn dus!! We zijn heel blij dat we voor Dorine hebben gekozen! Wat zij allemaal klaargezet heeft op de dag zelf hadden we zelf ook nooit gered! Als je nog twijfelt, dan zeg ik doen! Je trouwdag ziet er dan prachtig uit en het scheelt je zelf (en de ceremoniemeesters) een hoop stress!

Jochum & Myrthe

Trouwlocatie met tuin

Styling op locatie

ByDorine is vaste stylist van deze locatie en kan op diverse manier de styling verzorgen. Leuke houten wegwijzers bij aankomst, een welkomstbord bij de entree, bloemwerk, styling van het taart en toostmoment en natuurlijk de ceremonie en het diner. ByDorine werkt vooral met natuurlijke materialen.

Buiten BBQ en binnen eten (ivm het weer) geeft helemaal niks als Dorine de tafels mooi dekt! Super vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook heel fijn dat ze de lokatie goed kende (StayOkay Bunnik). We zijn gedurende de voorbereidingen vaak blij geweest de aankleding uit handen te hebben gegeven (terwijl we anderen zelf papieren bloemen zagen vouwen), en dat werd tijdens de dag helemaal bevestigd. Nogmaals bedankt!

Jacob & Sanne

De ceremonie

De ceremonie kan binnen en buiten plaatsvinden. Het landgoed grenst aan de Kromme Rijn, hoe leuk om niet per auto maar per bootje aan te komen op locatie! Vintage bruiloftstyling met tapijtjes, kussens, houten kratjes en bloemen, of juist romantisch met veel wit en pastelkleuren, er is van alles mogelijk. Daarnaast beschikt de locatie om de ceremonie binnen te houden. We kleden dit bijvoorbeeld aan met een mooie loper, bloemen aan de stoelen en sokkels met bloemen en uiteraard een trouwbankje. 

 

Supergaaf aangekleed en versierd. Bloemen vers van de veiling. Was erg creatief en dacht mee met onze wensen. Kwam ook zelf met ideeen om ons te helpen.

Nadine

Catering op locatie de Oranjerie

Borrel en taartmoment.

Aansluitend aan de ceremonie wordt er vaak geproost en snijd het bruidspaar de bruidstaart aan. We hebben al veel schitterende taarten gezien, en deze verdienen het om dan ook zo mooi mogelijk gepresenteerd te worden! We hebben hiervoor een aantal prachtige taarttafels, gouden en koperen taartscheppen en voor het bruidspaar chique glaswerk. Met net een beetje meer aandacht en details is ook dit dan compleet.
We verzorgen graag mooie bloemen voor buiten op de statafels, een gouden huisje voor alle kaarten en enveloppen tijdens het felicitatiemoment, en de styling van het gastenboek.

Aardige mensen, die goed met je meedenken. Wij waren aan de late kant toen wij hun hulp inriepen voor onze 50 jarige bruiloft . Maar alles kwam in orde, w.o.het huren van een mooie grote tent waar 210 man in kon.

Gerard & Ineke

Catering op locatie de Oranjerie

Diner

Op jullie dag wordt indien gewenst de catering geheel verzorgd door Stayokay Utrecht-Bunnik. Alles is mogelijk: van brunch tot diner en van high tea tot barbecue. Hebben jullie speciale wensen, of willen jullie in samenspraak met ByDorine een eigen invulling geven aan de catering?
Wij maken dit graag extra feestelijk door de tafels mooi te dekken. Voor de bbq bijvoorbeeld lange tafels op het terras, met een groene guirlande, kaarsen, vaasjes bloemen, houten onderborden, linnen servetten en naam- en menukaartjes. Voor het diner binnen maken we graag een mooie tafel met kaarsen, linnen servetten en naam- en menukaartjes.

We hebben een prachtige dag gehad en dankzij Dorine was alles écht een plaatje! Zo leuk om alles tot in detail zelf uit te zoeken op je bruiloft. Én het was fijn samenwerken! Absolute aanrader.

Anoniem

Catering op locatie de Oranjerie

Feest

Het feest kan binnen en buiten. De vaasjes bloemen van de ceremonie en het diner kunnen weer gebruikt worden op de statafels tijdens het feest. Ook kunnen we bijvoorbeeld lichtletters neerzetten en in de Ridderzaal een leuke hoek voor een photobooth maken. Willen jullie je gasten een leuk bedankje meegeven? Ook dat kunnen we voor jullie verzorgen, en dit op een mooie manier presenteren.

Enthousiast geworden over deze locatie in combinatie met onze aankleding? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wil je meer foto’s zien? check dan onze portfolio pagina!

Contact

Snel een offerte van ByDorine? Neem contact met ons op.
Catering op locatie de Oranjerie
Bruiloft styling en catering op locatie