Weddingplanner

Hij is door zijn knieën gegaan, jij hebt ja gezegd, op naar een prachtige dag waarin jullie elkaar liefde en trouw willen beloven!

Bij het plannen van zo’n dag komt heel wat kijken. ByDorine helpt jullie graag als weddingplanner in alle voorbereidingen naar jullie dag, en als ceremoniemeester tijdens jullie huwelijk. Misschien stellen jullie jezelf ook allerlei vragen als, wat is een weddingplanner, wat kost het om een weddingplanner of een ceremoniemeester in te schakelen, hoe plan je de perfecte bruiloft, waar moeten we beginnen met het plannen van onze bruiloft en ga zo maar door

Graag ga ik met jullie in gesprek om antwoorden te geven op al deze vragen. Je kunt mij inhuren als weddingplanner puur voor de voorbereidingen van jullie dag, en alle regelzaken die hierbij komen kijken. Je kunt mij ook inhuren als weddingplanner in combinatie met ceremoniemeester op de dag zelf zodat jullie geen familie of vrienden hoeven te vragen en iedereen met jullie mee kan genieten.

Weddingplanner omgeving Utrecht
Weddingplanner en ceremoniemeester

Plannen van de bruiloft!

Aan de hand van een checklist gaan we gezamenlijk alle stappen doorlopen om jullie plannen voor de bruiloft op een rij te zetten. Wat voor trouwlocatie zoeken we, wat voor stijl willen we neerzetten, welke fotografe past daar bij? Willen jullie graag zelf naar de locatie, hebben jullie allerlei creatieve ideeën die sowieso uitgevoerd gaan worden? Of allebei een drukke baan, een duidelijke wensenlijst, maar geen tijd om alle afspraken zelf te maken en laten jullie liever het plannen van de bruiloft en styling aan een weddingplanner over.

Weddingplanning en styling in één!

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van weddingplanning en styling. Ik neem op jullie dag dan 1 of meerdere stylisten mee die de locatie stylen onder mijn supervisie. Zo kan werkelijk alles op elkaar afgestemd worden!

Weddingplanning kosten

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van jullie wensen. In een vrijblijvend een kennismakingsgesprek nemen we alles door. Vervolgens werken we dit uit in een offerte. Denk bijvoorbeeld aan een onderdelen zoals een budgetlijst, een uitgewerkt draaiboek van de dag, een telefonisch contact om draaiboek en budgetlijst door te spreken en aan te passen, aanwezigheid op de dag zelf. Dit is naast weddingplanning uit te breiden met diverse opties zoals een adviesgesprek met betrekking tot styling van de dag, extra uren aanwezigheid op de dag zelf, het regelen van allerhande werkzaamheden als give-aways, bloemwerk, drukwerk, locatiebezoek etc.

weddingplanner kosten