ZANKYOU: ByDorine, de weddingstylist waar je écht blij van wordt

door | 28 februari 2019 | 1 reactie

Of het nu om een trendy wedding gaat of een klassieke bruiloft, het allerbelangrijkste is dat het jullie droomdag is. Bij ByDorine staat jullie geluk centraal!

Wedding castle

Weddingstylist Dorine is het type persoon waar je echt graag mee samenwerkt. Duidelijk, flexibel en superenthousiast. Deze stylist wordt blij van het vervullen van de wensen van het echtpaar, natuurlijke materialen, bloemen en veel sfeermakers. En laten dit nou precies de ingrediënten zijn die je nodig hebt voor een spetterende dag!

Opgaan in het verhaal van het bruidspaar

Als je vraagt naar Dorine haar perfecte bruiloft, weet ze het meteen. “Mijn droombruiloft is een die bruiloft die van A tot Z bol staat van de persoonlijke details, de bruiloft die het verhaal vertelt van het bruidspaar. Wanneer ik de vraag krijg om een complete bruiloft te organiseren en stylen bij iemand in het weiland of de boomgaard, dan maakt mijn hart tien sprongetjes van geluk. Er is niets wat ik liever doe dan een compleet concept neerzetten. Compleet met catering en al. Totaalconcepten als bijzondere details als Toffe Gin&Tonic barren, self-service drankbuffetten, en diners en hapjes op locatie. Wanneer we iets compleets mogen neerzetten is dat een heerlijke manier om de hele dag te laten matchen.”

DS1 4280

ByDorine is waar Dorine écht blij van wordt

ByDorine is Dorine’s bedrijf, opgezet in 2017. Dat ze dit werk met heel haar hart doet, weet je zeker want organiseren en stylen is gewoon waar Dorine écht blij van wordt. Na een drukke periode op haar vorige werk zat ze tegen een burn-out aan waardoor ze een tijd thuis is geweest. “In die periode ben ik goed gaan nadenken waar ik echt blij van werd. En dat was het organiseren van feesten, events, bruiloften en het mooi maken daarvan.” Ze zegde haar baan op en begon ByDorine. En haar werk als stylist is elke keer weer een feestje!

Bruiloft styling lichtletters

Stylist van begin tot het eind

Voor Dorine staat het geluk van het bruidspaar centraal. Of het nu om een trendy wedding gaat of een klassieke bruiloft, het allerbelangrijkste is dat het de droomdag is van de bruid en de bruidegom. “Ik geniet ervan wanneer ik een klik heb met het bruidspaar en ik ze in de loop van de tijd naar de bruiloft toe beter leer kennen. Ik vind het heerlijk om op hun dag samen te werken met andere fijne leveranciers en alles bij elkaar komt en het bruidspaar de dag van hun dromen heeft.” Naast de voorbereiding van de bruiloft is Dorine er ook graag bij op de dag zelf, als ceremoniemeester of dagmanager om ervoor te zorgen dat alles er prachtig uitziet, en het bruidspaar en de gasten heerlijk kunnen genieten.

Michelle Dario Ceremony 0182
Weddingconfetti

Creëren en kopen om elke wens mogelijk te maken

“Ik geniet enorm van creëren. Ik zie ook overal mogelijkheden. Dat heeft z’n voor- en nadelen, haha. Ik kan me suf kopen aan allemaal mooie vaasjes, kaarsenstandaards, windlichten, kleden, bankjes, en mijn handige man heeft altijd wel weer nieuwe klusprojecten op zijn lijstje staan. Wanneer een bruidspaar speciale wensen heeft, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat wij die wensen realiteit kunnen maken. We beschikken over een hele loods vol met te gekke materialen en kunnen zo veel variëteit bieden.” Daarnaast werkt Dorine natuurlijk ook met bloemen, waar ze ook erg van geniet. Van het uitkiezen op de veiling tot het maken van een totaalconcept. “Bloemen laten andere materialen nog meer tot leven komen en maken vaak een setting af. Daarom bieden wij ook zo graag een totaalconcept aan en niet alleen de backdrop of de vaasjes, maar alles bij elkaar.”

Diner styling bruiloft

Details en trends

Bij het organiseren gaat het bij Dorine om de details, en ze kijkt natuurlijk ook naar de laatste trends om de bruidsparen het ultieme te kunnen geven. “Buitenbruiloften, tentbruiloften, kassen, we hebben dit het afgelopen jaar veel gezien, en ook dit jaar komt het veel terug. Er wordt meer en meer aandacht besteed aan persoonlijke details en sfeer. Momenteel wordt er veel gewerkt met droogbloemen, wat ik fantastisch vind, zeker ook in combinatie met verse bloemen.”

Lichtletters huren

Duidelijkheid en flexibel zijn

ByDorine houdt van duidelijkheid en dat zie je terug in haar manier van werken. “Ik vind het belangrijk om flexibel te zijn en korte lijntjes te houden. Wanneer ik een aanvraag binnenkrijg plan ik altijd eerst een telefonische afspraak om meer te horen van de wensen en ideeën. Soms zijn deze al zo duidelijk dat ik op basis daarvan een offerte kan opmaken. Wanneer de klant er vervolgens voor kiest om de styling door ons te laten verzorgen, plannen we vaak een locatiebezoek waar we gelijk een kennismaking aan vastkoppelen. Wanneer het om hele grote bruiloften gaat waar veel bij komt kijken, plannen we vaak voorafgaand aan een offerte, een gesprek waarin we alles doorspreken.

Klinkt dit als jouw stylist? Neem dan contact op met ByDorine voor meer informatie!

BRON Zankyou.nl

1 Reactie
  1. Jaimy hutjens

    Hallo. Ik heb een vraagje. Ik zag dat u een bruiloft springkussen heeft. Verhuurd u die ook? En zoja bezorgd u en wat zijn de kosten? Groetjes jaimy

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ThePerfectWedding.nl Widget

ByDorine Wedding & Event Styling 9.8 uit 85 ervaringen